Netflix kondigt snoeiharde actiefilm The Night Comes For Us aan

Netflix dropte een aantal dagen geleden de epische trailer van de aankomende film die ons razend enthousiast maakt. Dat is niet gek want ook de cast mag er wezen. Iko Uwais en Joe Taslim, die je kent van de film The Raid nemen de hoofdrollen op zich. Daarnaast is de zeer gewaardeerde Timo Tjahjanto de regisseur van de film.

Voor de Duits, Indonesische regisseur is dit een nieuwe kans om zich te laten zien en te herpakken. Zijn vorige film Mile 22 deed niet wat het moest doen waardoor Tjahjanto’s hoop op de nieuwe film is gevestigd.

The Night Comes For Us op Netflix

In verschillende reviews en op IMDb krijgt de film veel lof. Het is een actiefilm zoals een actiefilm moet zijn: gewelddadig, keihard en net op het randje. Deze elementen zorgen ervoor dat je als kijker constant met een flinke dosis adrenaline op het puntje van je stoel zit. The Night Comes For Us is een typische pareltje die bedolven gaat worden onder al het content geweld, maar die je zeker gezien moet hebben. De zeer brute Indo actiefilm kun je vanaf 19 oktober streamen op Netflix. Kom hieronder alvast in de stemming met de trailer.

Want

Reageer op artikel:
Netflix kondigt snoeiharde actiefilm The Night Comes For Us aan
Sluiten