Redactie
Redactie Life 13 mei 2017

In Amsterdam kun je op 85 meter hoogte overnachten in deze air bubble

Als je wel eens bij Floor17 geweest bent, weet je dat het dakterras één van de hotspots van Amsterdam is. Met dit terras kun je een hoop toffe dingen doen: overnachten in een air bubble bijvoorbeeld. En voila: dat is binnenkort mogelijk!

Floor17 doet wel vaker toffe dingen op het terras: een diner hosten, bijvoorbeeld, een film vertonen of een schaatsbaan installeren, maar met alle respect voor die toffe initiatieven: dit is echt wel de tofste. Van 12 mei tot 10 juni kun je namelijk een wel zeer bijzondere kamer boeken: deze transparante air bubble op 85 meter hoogte.

De kamer is niet alleen panoramisch, maar ook comfortabel, zo benadrukt het Ramada Apollo Amsterdam Centre hotel, dat de kamer exploiteert. Als je (vanaf €270 per nacht) de air bubble boekt, krijg je een persoonlijke check-in met champagne en een bijzondere begeleiding. Naast een zeer comfortabel bed is deze air bubble natuurlijk verwarmd en wordt-ie continu voorzien van frisse lucht.

Bij de prijs inbegrepen zijn een butler service, privé-ontbijt op het terras, en optioneel kunnen een movie night, exclusief diner en cocktail workshop worden geboekt.

Je denkt wellicht: leuk, maar waar is die badkamer dan? Welnu: je hebt toegang tot de badkamer van de beste kamer van het hotel. Lang niet gek. Boeken? Dat kan via deze link.

Reageer op artikel:
In Amsterdam kun je op 85 meter hoogte overnachten in deze air bubble
Sluiten