Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 6 feb 2018

Dit zijn volgens IMDb de beste nieuwe series van 2018

Als je nieuwe films of series wil kijken, check je wellicht eerst even de ratings op IMDb. Maar de Internet Movie Database is anno 2018 veel meer dan alleen een verzameling beoordeling van gebruikers.

IMDb Most Anticipated New TV Shows of 2018

Zo vraagt IMDb ieder jaar bijvoorbeeld van welke series mensen het meest verwachten. Het resultaat is deze top 10 Most Anticipated New TV Shows of 2018. Sommige series zul je op eigen risico moeten downloaden, omdat die vooralsnog niet op Netflix verschijnen.

1. Maniac – Netflix

Emma Stone en Jonah Hill schitteren in deze remake van een Noorse serie, die ondergedompeld is een een saus van zwarte humor. De serie gaat over een psychiatrische patiënt die in een fantasiewereld leeft. Hill is behoorlijk wat afgevallen voor zijn eerste hoofdrol in een serie. Maniac gaat in het voorjaar van 2018 in première.

maniac, imdb, series, nieuwe, 2018

2. Roseanne – ABC

Roseanne is een Amerikaanse televisieserie die van 1988 tot 1997 liep, en ook in Nederland (door de NCRV en later SBS6) werd uitgezonden. De serie gaat over een gezin dat te kampen heeft met opgroeiende tieners, geldproblemen, werkloosheid, huwelijksproblemen en schoonouders.

Vader Dan en moeder Roseanne Conner vormen de spil van het gezin, tevens bestaande uit dochter Becky, dochter Darlene en zoon DJ. Voor de fans: er komt in 2018 een reboot van Roseanne op ABC en daar verwacht niet alleen IMDb, maar ook een leger recensenten heel erg veel van.

ROSEANNE Official Teaser Promos (HD) ABC Comedy Series

SUBSCRIBE for more TV Trailers HERE: https://goo.gl/TL21HZ Groundbreaking family comedy “Roseanne” will return in 2018 with the original cast! From executive producers Roseanne Barr, Sara Gilbert, Tom Werner, Bruce Helford, Whitney Cummings and Tony Hernandez.

3. Black Lightning – Netflix

Jefferson Pierce, rector en voormalig superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende. De eerste paar afleveringen zijn al te zien op Netflix, iedere week komt er een nieuwe bij. Als je van DC Comics houdt, is Black Lightning een must-see.

4. The Resident – Fox

The Resident is een Amerikaans medisch drama dat neigt naar hospital horror. Moet je van houden. Gebruikers van IMDb verwachten er in ieder geval veel van. De serie wordt op dit moment uitgezonden op FOX.

5. Titans – Warner Bros.

Nog een DC Comics-verhaal in deze verwachtingsvolle top 10. Titans is een serie rond een groep jonge superhelden die geleid wordt door Dick Grayson, beter bekend als Robin, de sidekick van Batman. Nice!

beste, nieuwe, imdb, series, 2018, titans, dc comics, warner bros

6. Good Omens – Amazon

Good Omens is een zesdelige miniserie die gebaseerd is op het boek Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch van Terry Pratchett. De serie volgt demoon Crowley en engel Aziraphale, die, gewend aan het leven op aarde, de komst van de antichrist en daarmee de uiteindelijke strijd tussen hemel en hel proberen te voorkomen. Eind 2018 gaat deze serie pas in première.

good omens, imdb, beste, nieuwe, series, 2018

7. Cloak & Dagger – Freeform

Jawel, naast DC Comics is ook Marvel volgens IMDb vertegenwoordigd in het topsegment van 2018. Cloak & Dagger gaat over Tandy Bowen en Tyrone Johnson, twee tieners van verschillende afkomst die superkrachten ontwikkelen tijdens hun romantische relatie. Samen gaan ze de misdaad te lijf, met alle scrupules die je erbij verwacht.

8. Waco – Paramount Network

Waco is een van de meest veelbelovende waargebeurde series van de afgelopen jaren. Er is een grote rol weggelegd voor Michael Shannon, dat betekent sowieso al veel goeds. De serie speelt zich af in het Waco, Texas van 1993. De stad haalde toen het wereldnieuws door de inval van de FBI bij een sekte, de Branch Davidians genaamd, waarbij veel mensen omkwamen.

9. Castle Rock – Hulu

Als je van It houdt, is de kans groot dat je gaat genieten van de nieuwe serie Castle Rock. Deze serie verbindt de bekende verhalen en unieke personages uit het kleurrijke universum van Stephen King. Alles speelt zich af in het stadje Castle Rock.

10. The Alienist – TNT

Dan nog een verhaal over een criminoloog/psycholoog en een krantenjournalist dat je mee terugneemt naar New York in 1896. Samen proberen ze in de serie The Alienist de identiteit van een seriemoordenaar te achterhalen. De psychologische thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caleb Carr.

Makkelijk weg te kijken series op Netflix

Mocht je nou even geen zin hebben in ingewikkeld gedoe en niet kunnen wachten op de bovenstaande series. Check dan eens deze 6 series, die gewoon lekker makkelijk wegkijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn volgens IMDb de beste nieuwe series van 2018
Sluiten