Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 26 jul 2018

iMate: een multifunctionele oplader voor al je Apple-apparaten

Als je het volledige ecosysteem van Apple bezit, komt dit apparaat als geroepen: de iMate. Het stelt je namelijk in staat om meerdere devices tegelijk te synchroniseren en op te laden.

De iMate ondersteunt niet alleen alle series MacBook, MacBook Pro, iPhone, iPad en Apple Watch, maar heeft ook USB-C-poorten, een 4K HDMI-poort en een SD-kaartlezer. Ondertussen komt alles samen in een apparaat dat rechtstreeks lijkt te zijn ontwikkeld in Apple‘s eigen werkplaats.

iMate: een oplader met meerdere functies

Hoewel het apparaat niet het eerste multi-charging dock ter wereld is, is zijn potentieel om de concurrentie te overtreffen veelbelovend. Momenteel er is geen apparaat op de markt die al deze functies combineert of die extra voordelen zoals high-speed data-overdracht en een SD-kaartlezer biedt. De iMate kan verschillende apparaten aansturen en kan tegelijkertijd alle foto’s en video’s uploaden en back-uppen. Meer heb je dus eigenlijk ook niet nodig.

Funding via Indiegogo

Momenteel loopt er via Indiegogo een campagne om het benodigde kapitaal bij elkaar te schrapen. De iMate bevindt zich dus nog in de ontwikkelingsstadia, maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. Voorlopig kun je de iMate dus nog niet bestellen. Wil je er wel snel over kunnen beschikken, ga dan naar de Indiegogo-pagina en kijk wat je kunt doen om de ontwikkeling te versnellen. Meer info, vind je hier. –> Lees ook onze review over de nieuwe MacBook Pro.

Reageer op artikel:
iMate: een multifunctionele oplader voor al je Apple-apparaten
Sluiten