Jan
Jan Stuff 12 jun 2018

Dit is de IKEA x Sonos speaker

IKEA en Sonos, het is wellicht niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar uiteindelijk telt enkel het eindresultaat. Beide bedrijven hebben de eerste details van hun jonge partnerschap aangekondigd met een ​​reeks luidsprekers voor de IKEA Home Smart-collectie. Met de samenwerking hoopt met een schier oneindige reeks producten te lanceren die het beste van beide werelden met elkaar verenigt: de opmerkelijke, functionele designs van de Zweedse fabrikant en het genot van een ultieme geluidsbeleving door Sonos.

De speakerlijn heeft de typische IKEA-naam ‘SYMFONISK’ meegekregen en is dusdanig ontworpen dat het perfect aansluit op de bestaande IKEA Home Smart producten. Op deze manier combineren beide bedrijven de kennis plus ervaring en ontstaat er een productlijn met een duidelijke meerwaarde.

Ikea Sonos speaker

Sonos Home Sound System

De SYMFONISK-luidsprekers worden volledig geïntegreerd met het Sonos Home Sound System en met de andere Home Smart-apparaten van IKEA. Björn Block, zakelijk leider voor IKEA Home Smart, zegt: “Veel mensen dromen van ingebouwde geluidssystemen, maar weinigen kunnen het betalen. De fabrikant maakt deze droom waar en onze teams hebben gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de luisterervaring thuis.”

“Ons doel is om met ons collectieve werk ruimte te besparen, kabels te verwijderen, rommel onzichtbaar te maken en geluid en muziek op een mooiere manier het huis in te brengen”, zegt Block. Check ook het artikel: ‘Dit is de nieuwe Sonos Beam: de meest complete slimme speaker tot nu toe.’ 

Reageer op artikel:
Dit is de IKEA x Sonos speaker
Sluiten