Iggy Pop en A$AP Rocky maken Amerika ‘great again’ in Gucci-campagne

De nieuwe Gucci-campagne rocker Iggy Pop, rapper A$AP Rocky en rapper Tyler, The Creator is om je vingers bij af te likken. Dit is precies wat de wereld, en Amerika in het bijzonder, nodig heeft.

Het is gedaan met de Verenigde Staten. Dat land kan bij het grof vuil. Na het gênante debat tussen Donald Trump en Joe Biden kun je eigenlijk niets anders concluderen. Totdat je Iggy Pop, A$AP Rocky en Tyler, The Creator samen ziet rocken in de nieuwe campagne van Gucci. In een paar beelden doen ze iets waar de zittende president van Amerika in is gefaald: twee totaal verschillende werelden samenbrengen en versmelten tot iets moois.

Iggy Pop en A$AP Rocky voor Gucci

Voor de nieuwe campagne heeft Gucci Harmony Korine de vrije hand gegeven. Deze filmregisseur en scenarioschrijver ken je wellicht van films als Kids (1995), Good Will Hunting (1997), Spring Breakers (2012) en The Beach Bum (2019). Door de jaren heen werkte hij ook verschillende keren samen met het Italiaanse modehuis.

De campagne-video is de ultieme portie feel good die de wereld op dit moment nodig heeft. Kleur, humor, vriendschap, stijl, blijheid, zelfspot, acceptatie, verbinding… Gucci laat in anderhalve minuut zien waar het aan ontbreekt in Amerika en veel andere landen. Of dit de bewuste boodschap is van het modelabel weten we niet. Feit is dat de campagne briljant is.

Uitgesproken collectie

De nieuwe Gucci-collectie bestaat uit uitgesproken items en materialen. Roze kabeltruien, corduroy pakken, zichtbare labels. Daarbij is rekening gehouden met de persoonlijke stijl van de hoofdpersonen in de campagne. Voor Iggy Pop een extravagante panterprint, preppy sweaters en gebreide sokken voor Tyler, The Creator en uitgesproken zonnebrillen voor A$AP Rocky. Laat je inspireren.

iggy pop, asap rocky, tyler the creator, campagne
(Afbeelding: Kering)
iggy pop, asap rocky, tyler the creator, gucci, campagne
(Afbeelding: Kering)
iggy pop, asap rocky, tyler the creator, gucci, campagne
(Afbeelding: Kering)
asap rocky, tyler the creator, gucci, campagne
(Afbeelding: Kering)
fashion
(Afbeelding: Kering)

Shop de nieuwe collectie op de website van Gucci.

⌚️ Check ook: Rafael Nadal draagt horloge van 1 miljoen tijdens Roland Garros

Reageer op artikel:
Iggy Pop en A$AP Rocky maken Amerika ‘great again’ in Gucci-campagne
Sluiten