Idris Elba wint zijn eerste professionele kickboksgevecht

Idris Elba is een alleskuner. Hij is een stijlicoon, DJ (ja, echt), een fantastische acteur en schijnbaar ook een vechtersbaas. Voor zijn aanstaande Discovery-serie Idris Elba: fighter dook hij de kickbokswereld in en vocht hij zijn eerste professionele kickboksgevecht afgelopen weekend in York.

Volgens de geruchten, de mirror en (we liegen niet) Madonna, heeft hij dat gevecht afgelopen weekend dik verdiend gewonnen.

Het Instagram filmpje van Madonna laat zien dat Elba het initiatief neemt en met een aantal goede stoten en een lowkick veel punten scoort. Wij gokken dat hij op punten heeft gewonnen, maar dat durven we niet met zekerheid te zeggen. Idris Elba: Fighter zal komend jaar al onze vragen gaan beantwoorden.

Er zijn weinig beelden van het gevecht, die zullen begin 2017 worden vrijgelaten op Discovery. We weten wel dat hij voor zijn serie de hele wereld is afgereisd. Hij ging naar Cuba, Japan, Zuid-Afrika, Thailand en Engeland en maakte daar kennis met de beste coaches en vechters van de wereld (niet alleen op het gebied van kickboksen).

Elba heeft voorheen nog nooit op professioneel niveau gevochten. Wel op amateur niveau, maar er zijn weinig mensen die dan vervolgens nog op 44-jarige leeftijd, met een succesvolle carrière ernaast, hun professioneel debuut maken. Respect! Wij kijken uit naar deze serie, jij ook?

Reageer op artikel:
Idris Elba wint zijn eerste professionele kickboksgevecht
Sluiten