Jan de Raab
Jan de Raab Media 14 aug 2018

Idris Elba onthult dat hij de nieuwe James Bond gaat worden, of toch niet?

Gezien het tempo waarin de wereld om ons heen verandert, is de suggestie om een donkere acteur de rol van geheim agent 007 te laten spelen al bijna achterhaald. Je zou je bijna gaan afvragen of een gekleurde biseksuele acteur niet beter voldoet aan het tijdsbeeld. Blijkbaar is het voor Hollywood nog steeds een heel dilemma om te overwegen de rol van James Bond – eindelijk – te laten spelen door Idris Alba.

Toch lijkt het er nu van te komen, gezien de meest recente tweet van de charismatische acteur. Hierin gaf hij toch een hele duidelijke aanwijzing dat hij wellicht de iconische geheim agent gestalte gaat geven in de volgen James Bond film.

Afgelopen zondagmorgen plaatste Elba de bewuste tweet. Niet zo heel raar dat de fans massaal hierin de definitieve aanwijzing zagen voor de rol waarvan iedereen hoopt, of in ieder geval ooit op had gehoopt, dat Idris deze zou gaan spelen. Zelfs één van de belangrijkste producers heeft al aangegeven dat ze Idris Elba wel zit zitten.

Idris Elba on Twitter

my name’s Elba, Idris Elba.

Wordt Idris Elba de nieuwe James Bond?

Niet lang na het verschijnen van deze tweet volgde een tweede toen hij ontwaarde wat hij had veroorzaakt. Met een subtiele verwijzing naar een nummer van de Amerikaanse rapgroep ‘Public Enemy. Blijkbaar is het nog niet geheel in kannen en kruiken en moeten de fans dus nog even geduld hebben voor het ook echt officieel is. Maar wat zou het toch mooi zijn als de acteur die Nelson Mandela op bewonderenswaardige wijze neerzette in ‘Mandela: Long Walk to Freedom’, de rol gaat spelen die elke mannelijke acteur op zijn cv wil hebben staan: James Bond.

Idris Elba on Twitter

“….”

Idris Elba on Twitter

Don’t believe the HYPE…

We doen ons best om de hype niet te geloven, maar die eerste tweet was een vrij grote hint. Het is ook wel een rol die Elba op het lijf is geschreven, ook al heeft hij zelf ooit geopperd om de rol van 007 door een vrouw te laten spelen.

Esquire

Reageer op artikel:
Idris Elba onthult dat hij de nieuwe James Bond gaat worden, of toch niet?
Sluiten