Redactie
Redactie Accessoires 14 dec 2017

Hoe wij weten wat jouw ideale horloge is

We hebben je de belofte gedaan dat er ook voor jou een perfect horloge is. Je hebt deze belofte zelf kunnen testen door onze matchmaker te gebruiken. Op basis van enkele vragen wist deze wat voor jou het ideale horloge was, maar wat waren nu de mogelijkheden?

Wij hebben gekozen voor de collectie van Seiko. In deze collectie zijn namelijk alle stijlen vertegenwoordigd. Of jij nu een klassieke stijl hebt, vooruitstrevend bent, een luxe touch in je voorkomen hebt of juist zakelijk voor de dag komt: er is voor jou een ideale watch. In dit artikel lichten wij de keuzes toe.

Voor de klassieke man – Seiko Presage

De Seiko Presage is een uiting van meer dan honderd jaar vakmanschap van de Japanse horlogebouwer. Dat is geen loze kreet: niet alleen heeft het horloge een kwalitatief mechanisch uurwerk, het uiterlijk is ook een ode aan het eerste polshorloge van Seiko, de Laurel.

Wie een klassieke stijl heeft, zal dit horloge zeker kunnen waarderen. Het straalt klasse uit, is ingetogen maar stijlvol, heeft duidelijke banden met het verleden maar is desondanks nog relevant. Dát is wat ons betreft de essentie van de klassieke gent: haal het beste uit het verleden, waardeer het mooie van vroeger, maar integreer het zo dat het ook nu niets aan kracht moet inboeten.

Als de matchmaker jou een Seiko Presage heeft aangeraden, beschouwt deze jou als een modern day gentleman. We tip our hat, sir.

Voor de casual-chique of business-chique man – Seiko Premier

 

Elk merk en elke collectie heeft een sterkhouder. In het geval van Seiko is dat wat ons betreft de Premier. Esthetiek ontstaat niet toevallig, maar perfectioneert zichzelf. De Seiko Premier is een horloge dat gewoon klopt van alle kanten: een klok die altijd mooi is, ongeacht de gelegenheid of wie je het vraagt.

De casual-chique of business-chique gent is altijd de stijlvolste verschijning, zonder schreeuwerig of een try hard te zijn. Stijl zit gewoon in zijn DNA: het is voor hem een ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid. Hij weet echter: stijl schuilt in de finesses.

Daarom hebben wij de casual-chique of business-chique man de Seiko Premier aangeraden: altijd stijlvol, altijd representatief, veelzijdig. Je bent iemand wiens acties voor zich spreken en dit horloge is daarin jouw ultieme metgezel.

Voor de sportieve man – Seiko Prospex

De Seiko Prospex is het horloge dat met je meedenkt. Vorm en functie worden perfect gecombineerd. Het horloge ziet er uiteraard goed uit, maar biedt meer dan alleen een fraai uiterlijk. Wie een Prospex draagt, weet dat prestaties net zo belangrijk zijn als de presentatie.

Net wat robuuster, net dat stapje extra en gemaakt voor mannen die gewoon niet graag stilzitten. Kerels die actie prefereren boven status-quo, die avontuur verkiezen boven zekerheid en adrenaline boven rust.

Heb jij de Seiko Prospex aangeraden gekregen, dan ziet de matchmaker jou als iemand met een actieve levensstijl. Of je nu een sportief type bent, een avonturier of een thrill seeker: dit horloge geeft je altijd wat je nodig hebt en begrijpt: I wanna look good doing it.

Voor de voorloper – Seiko Astron

Het neusje van de zalm, the top of the bill, het beste wat het merk te bieden heeft: dat is de Seiko Astron. Louter de allerbeste en meest vooruitstrevende techniek is goed genoeg voor dit topmodel en dat zie je, dat ervaar je.

Dit is geen horloge voor grijze muizen. Dit is een horloge voor mensen die veeleisend zijn, die de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek willen. Mannen die constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en enthousiast worden van baanbrekende techniek.

Ziet de Matchmaker de Seiko Astron als hét horloge voor jou, dan ziet deze jou als een echte voorloper. Je bent iemand met de vinger aan de pols en hoogstwaarschijnlijk degene in jouw vriendengroep waar mensen naartoe komen als zij advies nodig hebben over een nieuwe techniek of de laatste gadget. Je bent veeleisend en gaat altijd voor kwaliteit. Je zoekt een horloge dat jou ondersteunt in datgene waar jij voor staat: look no further.

In samenwerking met Seiko

Reageer op artikel:
Hoe wij weten wat jouw ideale horloge is
Sluiten