Dagenlang koud bier met de koelrugtas ‘Boss’

Bier en banjeren door de wilde natuur gaan goed samen, maar zijn niet altijd even goed te combineren. En dat heeft dan vooral met de temperatuur te maken. Deze koelrugtas, geheel terecht ‘Boss’ genaamd, gaat je leven wat dat betreft beter maken.

Wellicht heb je al een koelrugtas, maar daarin hou je niet drie dagen lang je biertjes (of wat voor drankjes dan ook) koel. Icemule claimt dat je met de ‘Boss’ zeker drie dagen lang je eten en drinken koel houdt.

Icemule-The-Boss-Backpack-Cooler-00-1-1024x557

Dit heeft onder meer te maken met het feit dat er een drie centimeter dikke laag PolarLayer XT om de tas zit. Je eten en drinken kun je verdelen over drie verschillende afgesloten vakken, voor de rest hou je nog best veel ruimte over voor andere spullen.

De koelrugtas is 100 procent waterdicht en blijft drijven als-ie in het water valt. Alle technische specificaties, zoals het materiaal en de kwaliteit van de ritssluitingen, lees je hier. Maar resumerend: dagenlang koud bier.

icemule boss

De Icemule Boss komt later dit jaar op de markt voor ongeveer 300 dollar. Vooruitbestellen kan, maar de shipping-opties zijn beperkt. Wel zijn er verschillende retailers in Europa, die je op de website vindt.

Reageer op artikel:
Dagenlang koud bier met de koelrugtas ‘Boss’
Sluiten