Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Brute Hunters trailer: Nazi’s jagen met Al Pacino

Na The Irishman is Al Pacino weer helemaal terug. Voor hij weer met pensioen gaat schittert de legendarische acteur namelijk nog in Hunters, een serie van Amazon Studios.

Hunters: nazi’s jagen

Hunters komt op 21 februari naar Amazon Prime Video, een dienst die je overigens ook in Nederland kunt verkrijgen. Een laatste volledige trailer belooft en hoop spectaculaire actie, ondanks de hoge leeftijd van de acteur.

De serie vertelt het verhaal van een groep nazi-jagers, die onder leiding van Al Pacino’s personage op jacht gaan in New York City. Het is 1977, en de groep heeft ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi’s stilletjes in New York leven, ongestraft. Sterker nog, een groep nazi’s maakt zelfs plannen om alsnog het Fourth Reich te stichten in de Verenigde Staten.

De nazi-jagers nemen het op zich om dat te voorkomen. Ze zetten alles op alles om de nazi’s te ontmaskeren en genocide te voorkomen, hoe bloederig de missie ook is. Naast Al Pacino is de rest van de cast ook ijzersterk: onder andere Logan Herman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Carol Kane, Lano Olin en Dylan Baker spelen belangrijke rollen.

Hunters Al Pacino
Bron: Amazon Bron: Amazon

Jordan Peele en Al Pacino

De productie van Hunters is in handen van Jordan Peele, dus ook op dat vlak hebben we hoge verwachtingen. Hij maakte de afgelopen jaren op horror-vlak indruk met Us en Get Out. Het verhaal van Hunters is pure fictie en compleet origineel, al hebben de makers wel de geschiedenisboeken erop na geslagen om het geheel realistischer te maken.

Hunters bestaat uit tien afleveringen van een uur per stuk, en staat dus vanaf 21 februari op Amazon Prime Video. Laat maar komen! Hopelijk kunnen we op uren aan beelden van een boze Al Pacino rekenen, want The Irishman heeft opnieuw bewezen dat Pacino dan op zijn best is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brute Hunters trailer: Nazi’s jagen met Al Pacino
Sluiten