Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 nov 2020

‘Hulk’ en ‘Deadpool’ reizen door de tijd in nieuwe Netflix-film

Ze spelen beide een Marvel-superheld, maar in verschillende delen van het universum. Nu zijn Mark Ruffalo (Hulk) en Ryan Reynolds (Deadpool) samengebracht onder één dak. Niet voor een film over superhelden, maar voor de nieuwe Netflix Original The Adam Project.

Aan de nieuwe Netflix-film wordt al een tijdje gewerkt. Vorige week zijn de opnames begonnen in Vancouver en er druppelt langzaam maar zeker meer informatie naar buiten over de film.

Netflix-film The Adam Project

In The Adam Project spelen de Hulk-acteur en Deadpool-acteur vader en zoon. Ryan Reynolds, waarvan al even bekend was dat hij in de cast zit, is de zoon. Mark Ruffalo de vader.

mark ruffalo, hulk, deadpool, ryan reynolds, the adam project, tijdreizen, netflix film

Ryan Reynolds speelt de hoofdpersoon, die terug in de tijd reist om antwoorden te krijgen op vragen over zijn overleden vader (Mark Ruffalo). Daarvoor gaat hij op zoek naar de 13-jarige versie van zichzelf.

Mark Ruffalo (Hulk) en Ryan Reynolds (Deadpool) in één film

Het was regisseur Shawn Levy (Night at the Museum: Secret of the Tomb, The Internship) die de Hulk-acteur en Deadpool-acteur bij elkaar bracht. Naast Mark Ruffalo en Ryan Reynolds bestaat de cast uit onder anderen Jennifer Garner (Dallas Buyers Club) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy). De film wordt geproduceerd door Skydance Media, een Amerikaanse filmstudio die in 2010 werd opgericht door David Ellison. Onder meer de film Gemini Man en de serie Altered Carbon werden door deze filmstudio gemakt.

Verder heeft Netflix nog weinig uit de doeken gedaan over The Adam Project, laat staan een releasedatum.

Deadpool 3

Eerder deze week werd er wel meer bekend over Deadpool 3. De zussen Lizzie en Wendy Molyneux, bekend van Bob’s Burgers, schrijven het script. Wel laat de film nog even op zich wachten. Vermoedelijk komt die pas eind 2022 of begin 2023 uit. Lees hier meer.

🎬 Check ook: Sylvester Stallone van Marvel naar DC Comics met nieuwe rol

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Hulk’ en ‘Deadpool’ reizen door de tijd in nieuwe Netflix-film
Sluiten