Inga Stoit
Inga Stoit Life 10 apr 2018

Dit huis in Amsterdam heeft het allemaal – en jij kan er wonen

Wij blijven ons iedere keer verbazen over het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Als dit geen verborgen parel is, wat dan wel! Deze woning heeft het allemaal: midden in hartje stad, uitzicht over de Amstel en dat in industriële stijl. Eigenlijk is het huis rijk aan diverse stijlen wat het enorm aantrekkelijk maakt voor wie dan ook. De tuin is voor Amsterdamse begrippen insane.

Voorzijde

Van buitenaf lijkt dit een heel normaal mooi huis. Je zou er wellicht voorbij lopen want schreeuwerig is het zeker niet. Wanneer je binnenstapt begrijp je pas echt hoe bijzonder de woning is. Alledaags is het zeker niet, er is duidelijk sprake van hoogstaande architectuur. Ook is de ruimte bijzonder groot evenals de tuin. Eigenlijk is het uniek undercover op stand wonen!

Ligging

De Weesperzijde is hip, het bruist door de komst van nieuwe koffiezaakjes en zeker in de zomer is het gezellig en drukbevolkt aan de kade. Desondanks de drukte kan jij hier rustig vertoeven. Het is een gelukkige plek die aanstekelijk op je humeur werkt, dus hoe fijn zou het zijn dit als vaste stekkie te hebben. Wellicht met een mooi bootje voor?

Geïnteresseerd geraakt? Alle woningen in Amsterdam worden binnen mum van tijd verkocht, aarzel dus niet te lang en koop ‘m hier!

Reageer op artikel:
Dit huis in Amsterdam heeft het allemaal – en jij kan er wonen
Sluiten