Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 29 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Emmy-nominatie leidt tot hilarische feud tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds

De Emmy-nominaties zijn vandaag bekendgemaakt en ook Hugh Jackman staat op de lijst. De acteur die we vooral kennen als Wolverine maakt dankzij zijn rol in de film Bad Education kans op een beeldje. Tegenover E! News liet de Australiër weten enorm blij te zijn met deze nominatie. En natuurlijk pakte hij ook meteen zijn kans om frenemy Ryan Reynolds belachelijk te maken.

Hugh Jackman en Ryan Reynolds hebben een bijzondere relatie. De twee zijn overduidelijk goede vrienden, maar de manier waarop ze hun liefde uiten is nogal bijzonder. De twee laten namelijk geen kans om de ander belachelijk te maken onbenut. Zo ook nu, want Hugh Jackman kan niet wachten om Ryan Reynolds eraan te herinneren dat hij niet genomineerd is.

Hugh Jackman geniet van zijn Emmy-nominatie

Hij deed dit bij E! News. Deze zender belde Hugh Jackman op en vroeg of hij nog felicitaties had gehad van vrienden, en Ryan Reynolds in het bijzonder. De X-Men acteur liet weten nog niks gehoord te hebben van zijn goede vriend. Wel ontving de Australische acteur een berichtje van de Ryans vrouw Blake Lively: “’Hij is er kapot van. Hij zegt dat hij drie dagen niet uit bed komt. Dit is het beste cadeau dat je me ooit hebt gegeven’.”

Het mooie is dat dit maar zo echt waar kan zijn. De relatie die Ryan Reynolds met Blake Lively heeft lijkt namelijk best wel op zijn relatie met Hugh Jackman. Ook Ryan en Blake nemen elkaar namelijk regelmatig in de maling.

Ryan Reynolds reageert

Overigens heeft Ryan Reynolds inmiddels wel wat van zich laten horen. De Deadpool-acteur stuurde een video naar Hugh Jackman. Hierin feliciteert Ryan zijn frenemy met het binnenslepen van de Emmy-nominatie, maar dat gaat niet echt van harte. Dat weten we omdat Hugh Jackman deze video heeft gedeeld op zijn Instagram met daarbij de tekst: “Careful Bub … you’re looking a bit green.”

Zoete wraak

Dit moment zal zeker goed voelen voor Hugh Jackman. De laatste keer was hij namelijk het slachtoffer. Eind vorige maand brak de DRyan Reynolds namelijk in bij een X-Men reünie en daar was Wolverine niet blij mee.

Lees ook: Brad Pitt maakt dankzij deze ijzersterke imitatie kans op zijn eerste Emmy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Emmy-nominatie leidt tot hilarische feud tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds
Sluiten