Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 11 sep 2020

Hubie Halloween-trailer: Netflix gaat weer met Adam Sandler scoren

Netflix blijft samenwerken met Adam Sandler. Vorig jaar werd de megadeal tussen de filmproducent en acteur en de streamingdienst nog eens verlengd. De barrage aan matige Sandler-films die wel enorm scoren blijft dus nog wel even doorgaan.

Binnenkort komt Hubie Halloween uit, net op tijd voor Halloween. Adam Sandler speelt zelf Hubie Dubois, een man die belachelijk gemaakt wordt door de inwoners van zijn stadje, Salem.

Netflix gaat scoren met Hubie Halloween

Elk jaar doet hij er alles aan om Salem veilig maken tijdens Halloween, maar zijn buurtgenoten kunnen zijn acties helaas niet echt waarderen. Hij let namelijk enorm op de regeltjes, en vooral of zijn buren zich daar wel aan houden.

Dit jaar zal Dubois al helemaal aan de bak moeten, want een monsterachtige bedreiging komt op het stadje af. Een ontsnapte crimineel waart rond, en mensen beginnen een voor een te verdwijnen. Het is aan Dubois om de politie te overtuigen dat de monsters echt zijn. Kan hij ze zelf stoppen?

De eerste onderstaande trailer maakt meteen duidelijk wat voor type film Hubie Halloween wordt. Echt een komedie voor het hele gezin, vol flauwe humor en over-de-top-acteerwerk van Adam Sandler. Geen Oscar-materiaal dus, maar elke keer blijkt weer uit kijkcijfers dat Netflix-abonnees er massaal naar kijken.

Topcast en trailer

En ach, niet elke avond hoeft gevuld te worden met hoogdravende cinema. Adam Sandler speelt naast onder andere Shaquille O’Neal, Kevin James, Rob Schneider, June Squibb, Kenan Thompson, Michael Chiklis, Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnap en Steve Buscemi.

De film is geregisseerd door Steven Brill, die eerder onder andere Walk of Shame, The Do-Over en Sandy Wexler afleverde. Hij is dus zeker thuis in dit genre! Hubie Halloween staat vanaf 7 oktober op Netflix.

Over films gesproken: dit weekend gaan een hoop films van Netflix verdwijnen. Zorg dat je er op tijd bij bent! Hier check je welke topfilms helaas het onderspit gaan delven.

Hubie Halloween
Poster (Bron: Netflix)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hubie Halloween-trailer: Netflix gaat weer met Adam Sandler scoren
Sluiten