Huawei stunt met unieke deals in nieuwe webshop

Goed nieuws als je jouw tech stuff als laptops, mobile devices en speakers graag online bestelt op een groot platform met een perfecte service (zoals gratis bezorgen en ophalen) en uitstekende (bundel)deals: Huawei lanceert vandaag de HUAWEI Store.

Met de HUAWEI Store heeft de techgigant vanaf vandaag een eigen e-commerce platform in ons land waar je álle artikelen van het merk kunt vinden en bestellen. Direct bij het bedrijf zelf dus, waar je voorheen afhankelijk was van andere leveranciers of providers. Voordeel is dat de Store de service biedt die je van een dergelijk platform mag verwachten: bezorging is gratis, retourneren doodeenvoudig (je pakketje wordt gratis bij jou thuis opgehaald) én je kunt makkelijk producten vergelijken of in bundel bestellen – tegen aantrekkelijke deals.

Neem je telefoon op met je bril

Ander aantrekkelijk feitje: in de nieuwe webshop vind je exclusieve producten die (in ons land) alleen op dit platform te verkrijgen zijn. En, eerlijk is eerlijk: die zijn zeker de moeite waard. Zo kun je vanaf nu de gruwelijke ‘smart eyewear’ kopen die het bedrijf ontwikkelde samen met het Koreaanse brillenmerk Gentle Monster. Wij zijn fan: de bril komt in een aantal modellen die qua designs absoluut niet onderdoen aan een bril die je bij de opticien koopt. Sterker nog, de designs zijn strak, stijlvol en lichtgewicht. Maar nu het mooiste: je kunt met deze bril bellen zonder dat je oortjes hoeft te gebruiken. Een simpel tikje op de bril volstaat om een inkomend telefoontje op te nemen.

In de bril zitten onder meer een dual microfoon, een accu en speakers. Die speakers zijn recht boven je oren geplaatst. Degene die naast je zit, kan dus niet meeluisteren. De bril komt in een speciale koker die tevens als draadloze oplader dient.

De ideale smart speaker: Sound X

Het oor wil ook wat: in de categorie slimme gadgets vind je in de nieuwe HUAWEI Store ook de veelgeprezen Sound X speaker. De innovatie ontstond wederom uit een samenwerking, dit keer met de Franse audiofabrikant Devialet. De speaker maakt gebruik van Active Matching-technologie (SAM). Deze technologie voorkomt geluidsvervorming (zeker op hoog volume) en haalt het maximale basrendement uit de speaker.

Voor een kleine speaker (203 bij 165 millimeter) komt er inderdaad een bijzonder laag basgeluid uit. Dit is te danken aan de dubbele subwoofers die extra lage tonen kunnen weergeven. Met het glazen touch-paneel aan de bovenkant bedien je eenvoudig al je muziek. Het geluid is helder en ruimtelijk. Vanwege het compacte design zal deze speaker zeker niet misstaan in je woon- of slaapkamer.

In de HUAWEI Store vind je behalve deze exclusieve producten natuurlijk ook de paradepaardjes van het merk, zoals de P40 Pro en de Watch GT2e. Ben je iets leuks tegengekomen? Gebruik bij je bestelling de code AMANNERS20HUAWEI1 voor 20 euro korting op een order vanaf 200 euro!

in samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Huawei stunt met unieke deals in nieuwe webshop
Sluiten