Pim Jansen
Pim Jansen Life 29/08/2019

Star Wars-hotel Galactic Starcruiser: slapen in ‘a galaxy far, far away’

Een beetje fan moet ooit een keer slapen in Star Wars: Galactic Starcruiser. Dit futuristische hotel is aangekondigd op de D23 expo.

Terwijl wij ons drukmaken over ‘Dark Rey‘, zijn ze in Amerika een hotel voor ons en andere fans aan het ontwikkelen. Het Star Wars-themapark van Disney World in Orlando krijgt een nieuw hotel met de naam Star Wars: Galactic Starcruiser.

Star Wars: Galactic Starcruiser Details at D23 Expo 2019 – Walt Disney World Experience

Check out our YouTube show MouseSteps Weekly: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2395F3534D2AFF0E The Star Wars: Galactic Starcruiser has been called the Star Wars hotel but it’s much more of an immersive experience than that. This includes details of the experience coming to Walt Disney World!

Slapen in ‘a galaxy far, far away’

Star Wars: Galactic Starcruiser is een hotel in de vorm van een ruimteschip en moet de gasten een compleet nieuwe hotelervaring bieden. Het hotel gaat de gast het idee geven om echt op een andere planeet aanwezig te zijn. ‘Een surrealistische ervaring die grenst aan het onmogelijke’, zo is te lezen in een statement.

star wars, hotel, galactic starcruiser
Bron: Disney

Via een spectaculair lanceerplatform treed je het hotel binnen, waarbij de illusie wordt gecreëerd dat je naar de ruimte wordt gebracht om aan boord van de Starcruiser te komen. Vervolgens maak je een reis naar een ander sterrenstelsel, op zoek naar jouw cabine.

Aan boord van Star Wars: Galactic Starcruiser

Eenmaal in het hotel ontmoet je ‘buitenaardse’ medewerkers, leer je over de navigatie van het schip en krijg je de mogelijkheid om een lightsaber-training te volgen. Elke kamer heeft een digitaal scherm, dat bijdraagt aan de ultieme ervaring van het ruimtereizen. Ook is er een bar in het hotel, die doet denken aan de bar die Luke Skywalker en C3PO vol bewondering binnenlopen in A New Hope. In de bar zul je vergezeld worden door aliens en andere karakters uit Star Wars-films.

star wars, hotel, galactic starcruiser
Bron: Disney

Disney heeft de openingsdatum van Star Wars-hotel Galactic Starcruiser nog niet bekendgemaakt. De prijs van overnachting is ook nog niet bekend. Meer informatie en impressies vind je op dit blog van Disney.

? Check ook: Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi in nieuwe serie Disney+

Reageer op artikel:
Star Wars-hotel Galactic Starcruiser: slapen in ‘a galaxy far, far away’
Sluiten