Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

De vijf meest opvallende horloges tijdens de Oscars 2020

Gisteren zag je wat de beste rode loper-looks van acteurs en actrices waren tijdens de Oscars 2020, vandaag richten we ons op de meest opvallende horloges die werden gedragen.

De horloges van de Oscars 2020

Wat voor pak of jurk iemand aan heeft, zie je direct. Maar voor de horloges moet je toch even wat beter inzoomen. De meeste modellen waren duidelijk te traceren, maar voor het model van Oscar Isaac moesten we toch even spieken bij onze Engelse vrienden van GQ. Dit waren de vijf meest opvallende horloges tijdens de Oscars 2020 en de Vanity Fair Oscar Party die daarop volgde. En onthoud: kleren maken de man, een horloge maakt het af.

1. Rami Malek – Pasha de Cartier

rami malek, horloges, oscars 2020, Pasha de Cartier Collection
AFP / Cartier

Rami Malek heeft een uiterst subtiel gevoel voor stijl en een behoorlijke collectie horloges. Alles staat hem. Niet voor niets is hij het nieuwe gezicht van Yves Saint Laurent. Tijdens de Oscars 2020 droeg hij het eerste waterdichte horloge uit de Pasha de Cartier-collectie, dat stamt uit 1983. Held.

2. Kanye West – Ikepod Hemipode

kanye west, horloges, oscars 2020, Ikepod Hemipode
AFP / Ikepod

Kanye West droeg een leren pak en een enorme gouden ketting. Dat mag allemaal als je een accessoire als de geel gouden Ikepod Hemipode Automatic Dual Time Chronograph om je pols hebt hangen. Het horloge is ontworpen door Marc Newson, die meerdere iconische horloges ontwierp, waaronder de Apple Watch. “Deze Ikepod Hemipode ziet er over twintig jaar beter uit dan nu”, zei Newson tijdens de release in 2007. Kanye West is een aardig eind op weg. Nog zeven jaar te gaan.

3. Oscar Isaac – Omega Speedmaster Moonwatch Limited Anniversary Series

Omega Speedmaster Moonwatch Limited Anniversary Series, oscar isaac
AFP / Omega

Oscar Isaac, die naar verluidt bezig is met een Star Wars-film over zijn personage Poe, droeg tijdens de Os cars 2020 een Omega Speedmaster Moonwatch Limited Anniversary Series. Dit is een ode aan het horloge dat Buzz Aldrin droeg tijdens de Apollo 11-missie naar de maan in 1969. Het klokje kwam vorig jaar uit (precies vijftig jaar na de eerste maanlanding) in een gelimiteerde oplage en is afgewerkt met 18-karaats goud. Dit is hoe horloges eruit horen te zien.

4. Spike Lee – Rolex GMT-Master II

spike lee, GMT-Master II, oscars 2020, horloges
AFP / Rolex

Spike Lee won vorig jaar een Oscar met zijn film BlacKkKlansman. Tijdens de Oscars 2020 gaf hij ook acte de presence en hoe?! Zijn geel-paarse pak was een ode aan de overleden basketbal-legende Kobe Bryant. Om zijn pols droeg hij een rosé gouden Rolex GMT-Master II. Classic.

5. Antonio Banderas – Bulgari Octo Finissimo

Antonio Banderas, Bulgari Octo Finissimo
AFP / Bulgari

Antonio Banderas, ook een verfent liefhebber van horloges, ging voor de minimalistische look om zijn pols. Hij droeg een Bulgari Octo Finissimo. Persoonlijk houden we van een iets subtieler klokje op een gala, maar Antonio Banderas kan het hebben.

⌚️ Check ook: Het nieuwe horloge van Ronaldo kost meer dan Lasse Schöne

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De vijf meest opvallende horloges tijdens de Oscars 2020
Sluiten