Deze toffe horloges van adidas zijn het perfecte last-minute kerstcadeau

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes onder de boom. Ook al is het maar iets kleins, een mooi geschenk maakt de kerst altijd nog feestelijk. Alleen komt dan de onvermijdelijke vraag: “wat ga je geven?” Zoals je van ons gewend bent, hebben we nog wel een hele goede suggestie die geschikt is voor zowel mannen, als vrouwen. Van casual tot sportief en van retro tot modern. De horloges van adidas zijn het perfect last-minute cadeau voor iedereen.

Een horloge van adidas is het ideale kerstcadeau. Zowel voor mensen die nog geen klokje om de pols dragen, als de echte verzamelaar. De horloges van adidas zijn namelijk stijlvol en toegankelijk. Onlangs zijn de adidas Originals horloges compleet vernieuwd, maar blijven gelukkig nog wel trouw aan het origineel. De referenties naar de Bauhaus kunstbeweging en hun jaren ‘70 herkomst is dus nog steed aanwezig.

Het ideale last-minute kerstcadeau

Deze retro look geeft de horloges van adidas hun eigen unieke uitstraling, zonder overdreven opvallend te zijn. Je kunt ze met praktisch iedere outfit combineren en is daardoor gemakkelijk cadeau te geven. Wie de ontvanger ook is, deze horloges passen zeker bij zijn of haar stijl. Om het feest compleet te maken, hebben de ARCHIVE, PROCESS en DISTRICT vlak voor de feestdagen ook nog eens een stijlvolle upgrade gekregen.

adidas horloges kerstcadeau

Ze is de retro ARCHIVE M1 er nu geheel in zwart met als uniek detail dat de knoppen koperen accenten hebben. Deze zelfde kleurstelling zien we ook terug in de stijlvolle, doch sportieve PROCESS M1. De meest kleurrijke upgrade is er voor de PROCESS. Dit model is er nu in drie nieuwe kleurstellingen. Zwart/Oranje, zwart/zilver/groen en zwart/goud.

Geef een adidas horloge cadeau

Toen we zeiden dat de adidas Originals horloges toegankelijk zijn, hadden we het niet alleen over het uiterlijk. Ook de prijs maakt ze het perfecte kerstcadeau. De meeste modellen zijn namelijk tussen de 130 en 150 euro. Je kunt dus gewoon een stijlvol horloge cadeau geven, zonder je eigen bankrekening leeg te roven. Wil je alle modellen bekijken of heb je er al één gezien die je wilt bestellen? Klik dan hier.

adidas horloges kerstcadeau

In samenwerking met Adidas Watches

Reageer op artikel:
Deze toffe horloges van adidas zijn het perfecte last-minute kerstcadeau
Sluiten