Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 13/07/2018

Honda Mean Mower V2: de ultieme krachtpatser voor je gazon

Honda heeft de mentaliteit van een winnaar. Na een tegenslag gewoon weer opstaan en kijken waar het fout ging om de volgende keer een betere prestatie neer te zetten. Honda verloor onlangs het snelheidsrecord van de eerste Mean Mower en zijn erop gebrand om dat te herstellen. Een tweede plaats heeft namelijk geen waarde. Daarom komen ze nu met de dikste grasmaaier ooit.

De Mean Mower V2 trekt alle registers open en is een serieus stukje techniek. Een 1-liter inline viercilindermotor van een Honda CBR1000RR motor levert 190 pk bij 13.000 tpm, gekoppeld aan een programmeerbare paddle-shift zesversnellingsbak.

Een grasmaaier met pit

De motor zit in een aangepast chassis met 10-inch wielen en de schijfremmen zorgen voor voldoende remvermogen om de topsnelheid van ongeveer 240 km/u weer naar 0 te brengen. Het meest bijzondere gedeelte: de Mean Mower is nog altijd in staat om datgene te doen waar hij voor is ontworpen: gras maaien. De koolstofvezelbladen worden aangedreven door krachtige elektromotoren en staan garant voor absolute topprestaties.

Reageer op artikel:
Honda Mean Mower V2: de ultieme krachtpatser voor je gazon
Sluiten