Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Honda CX500 uit 1982: dikke custom bike voor een scherpe prijs

Motoren, ze zijn er in vele soorten en maten. Je kunt een nieuwe kopen bij de dealer, maar daarnaast zijn er ook gemodificeerde motoren. Deze custom bikes zijn altijd om van te smullen. Daarom hebben we hier een keiharde Honda CX500 caféracer voor je uit 1982, die je voor een scherpe prijs op de kop kan tikken.

Deze lekkere Honda CX500 uit 1982 beliep een bijzonder pad voordat hij werd omgebouwd tot custom bike. Toen de caféracer in de ‘eighties’ van de band af kwam rollen, was het een cruiser met bijpassend hoog stuur. Naar onze mening is de Honda er zeker niet lelijker op geworden.

Honda CX500 caferacer, custom bike
Bron: Gallery Aaldering

De Honda CX500 heeft upgrades om van te smullen

De Honda CX500 beschikt nu over een heerlijke kleurencombinatie van grijs en wit, die nog wat wordt opgefleurd door een ouderwetse zwarte racestreep op de tank. Klassieke vibe, houden we van.

Maar alleen met een nieuwe kleur is het nog geen custom bike. Dankzij het nieuwe zitje en het typische clip-on stuur krijgt de Honda CX500 al wat meer ziel. Doe daar nog een set nieuwe banden met bijpassende zwarte velgen bij en een dikke uitlaat met hitteband en klaar is Kees. Om het af te maken is de omgebouwde caféracer technisch perfect afgesteld en heeft hij een nieuwe accu die beter onder zijn nieuwe zitje past.


Bron: Gallery Aaldering

Custom Bike met een scherpe prijs

Het goede nieuws: voor deze custom bike betaal je niet de hoofdprijs. Je betaalt maar 6.350 euro voor de Honda CX500 uit 1982. Een prima prijs voor zo’n dikke motor. Hij staat te koop bij Gallery Aaldering en meer informatie over de caféracer vind je hier.

Kan je geen genoeg krijgen van custom bikes? Check dan deze vijf brute tweewielers ook gelijk even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Honda CX500 uit 1982: dikke custom bike voor een scherpe prijs
Sluiten