Jan
Jan Netflix 25 jan 2019

Yes! Homeland seizoen 7 staat vanaf volgende maand op Netflix

Voor de fans van de immens populaire serie Homeland is er goed nieuws: seizoen zeven is binnenkort op Netflix te bekijken. Vanaf 12 februari staan alle twaalf afleveringen klaar en kun je naar hartenlust bingen. Althans, als je ze nog niet hebt gezien. De serie was namelijk vorig jaar al bij de NPO te bekijken. Onze tip: profiteer er van zodra het beschikbaar is, de makers hebben eind vorig jaar al aangegeven dat het na seizoen acht echt op is.

Einde van seizoen 6

De echte fans zullen ongetwijfeld weten dat seizoen zes redelijk dramatisch is geëindigd. Zo werd er afscheid genomen van Peter Quinn en president Keane overleefde ternauwernood een aanslag. Het gevolg was dat de paranoia begon toe te slaan en haar betrouwbaarheid nam ook zienderogen af. Er waren nog meer gevolgen zichtbaar: zo werden maar liefst tweehonderd leden van de geheime dienst vastgezet en zag ook Saul de binnenkant van een cel.

Carrie in een confrontatie met president Keane

In seizoen zeven leren we dat Carrie is vertrokken naar Washington, ze woont nu samen met haar zus. De hechtenis van Saul was van korte duur, sterker nog, hij krijgt promotie. Hij is de nieuwe adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Carrie zien we vervolgens verwoede pogingen doen om de andere leden van de geheime dienst vrij te krijgen. Daar maakt ze geen vrienden mee en het duurt dan ook niet lang voordat er een confrontatie met Keane en Saul volgt.

Homeland Season 7 (2018) | Official Trailer | Claire Danes & Mandy Patinkin SHOWTIME Series

At the end of last season, following an assassination attempt on her life, President Keane (Elizabeth Marvel) broke her promise to Carrie by arresting 200 members of the intelligence community without bringing charges against them, including Saul Berenson. As season seven begins, Carrie has left her job in the White House and moved back to D.C.

Laatste seizoen Homeland dit jaar te zien

Zoals gezegd zal seizoen acht het laatste seizoen van Homeland zijn. In de VS zal deze al halverwege dit jaar beschikbaar komen, wij moeten nog even geduld hebben, waarschijnlijk nog tot 2020.

De serie is absoluut een succesnummer. Nagenoeg elk seizoen werd goed ontvangen, zowel door de fans als de critici. In 2011 en 2012 werd de serie beloond met een Golden Globe in de categorie beste dramaserie. In 2012 kon men voor het eerste seizoen een Emmy Award in ontvangst nemen. Ook Claire Danes viel in de prijzen, tot twee keer toe ontving zij een Emmy voor haar vertolking van Carrie Mathison. Zeker het kijken waard dus!

In februari kun je trouwens nog veel meer moois op Netflix verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze nieuwe Originals?

Netflix-NederlandDutchcowboys

Reageer op artikel:
Yes! Homeland seizoen 7 staat vanaf volgende maand op Netflix
Sluiten