Super duidelijkheid: dit is hoe knetter sterk de Hulk is

Als klein jongetje was het je grootste droom om brandweerman te worden. Of bij de politie, ook vet. Maar naarmate je ouder wordt veranderen deze dromen en vanaf je twintiger jaren is dé droom natuurlijk om net zo sterk te worden als de Hulk. Of ben alleen ik dat? In ieder geval, de Hulk is sterk. Maar, hoe sterk?

Het zegt al genoeg; wanneer we de Marvel superhelden onder de loep nemen, zien we een grote variatie in superkrachten. Thor is waanzinnig super en Iron man is waanzinnig rijk. En de Hulk? Deze groene Dwayne Johnson XXL is simpelweg oersterk. Wil je nou weten hóé sterk dit boze type is, kijk dan snel deze toffe video.

Spoiler: wanneer Bruce Banner niet Hulkerig aan het doen is, is hij waarschijnlijk aan het squatten en daadliften. Want, hij heeft genoeg kracht in zijn benen om 150 gigantische olifanten mee te zuilen. Én, volgens de specialisten is hij 1360 maal sterker dan een willekeurige sterke man.

Maak er maar 1350 van bij Dwayne Johnson. Wat een man is dat.

Why is The Hulk So Strong? | SuperFit | Men’s Health

Everyone knows that The Hulk is one strong superhero, but how does he stay in shape? We looked into The Hulk’s physical fitness and explored just how he shapes up compared to a super jacked guy. Why is The Hulk So Strong?

Zo word jij net zo sterk als de Hulk

Lees je dit artikel onderweg naar de sportschool? We hopen het wel. Als je daar dan toch bent, hebben we nog wel wat workout inspiratie voor je. Wat dacht je van eentje waarbij je jouw hele lichaam oppompt? Of van deze: lekker stoeien met de halterstang.

Reageer op artikel:
Super duidelijkheid: dit is hoe knetter sterk de Hulk is
Sluiten