Life

Hoe McDonald’s in de ‘burger bar era’ de baas blijft

De Maestro Burger en Maestro Burger Premium Chicken zijn behoorlijk next level

De burger is de laatste jaren meer geworden dan louter een snelle snack. Wie een burger haalt, is lang niet altijd meer op zoek naar een stukje snelle hongerstilling, maar des te meer naar kwaliteit en een écht onderscheidende burger.

De burger bars schieten als paddestoelen uit de grond. Overal worden crafty burgers gebouwd en dat vormt natuurlijk een uitdaging voor de traditionele burger grootheden. Tien jaar terug was McDonald’s eenieders go to restaurant voor een burger… maar is dat nog steeds zo?

Toen McDonald’s de Maestro Burger Angus beef introduceerde, kwam die op het juiste moment. Nu mensen veeleisender zijn, is een klassieke burger vaak niet meer genoeg. Met de Maestro Burger Angus beef gooide McDonald’s het over de premium boeg en potverdikkie: het is hen nog gelukt ook en dat is best knap.

Het geheim zit ‘m in alle ingrediënten die nét even iets meer bieden of van een nog hoger niveau zijn dan je van de keten gewend bent. We moeten eerlijk zijn: bij de introductie van de Maestro Burger Angus beef waren wij sceptisch. Maar wij kwamen, zagen, aten en waren overtuigd.

Manners Maestro Burger FRONT

Vooral de burger van premium Angus Beef zorgde ervoor dat wij met meer plezier dan ooit tevoren onze tanden in een McDonald’s burger zetten. Deze burger here to stay. En er is meer goed nieuws, want hij is er nu ook met kip! Maak kennis met de Maestro Burger Premium Chicken. Een dubbele portie heerlijk gemarineerde kipfilet, bacon, Old Amsterdam kaas en dan die romige saus…. McDonald’s heeft wat ons betreft definitief bewezen dat zij ook anno 2017 nog één van de grootmachten qua burgers zijn.

Visual MB Premium Chicken

In samenwerking met McDonald's

15-02-2017 - Redactie