Victoria Secret-model Robin Holzken deelt datingtips

Inga Stoit 12 mrt 2018 Life

Welke man droomt er niet van? Een vriendin zo mooi dat zij de covers van bladen als Sport Illustrated siert. Je hoeft haar niet alleen op je banner of YouTube te bewonderen. Nee, zij is de jouwe. De Nederlandse schone en Victoria Secret-model Robin Holzken geeft hieronder de tip van de sluier. Lees aandachtig en leer hoe een dame als Robin te daten en voor je te winnen.

Waar te beginnen

De 1e indruk is enorm van belang en hiertoe krijg je maar één kans. Hoe maak je een goede eerste indruk op haar en kom je vooral niet afgezaagd over. Robin weet je met deze uitspraak wat dat betreft al op je gemak te stellen: “Pickup lines vind ik maar niks, het wordt daardoor ongemakkelijk voor beiden. Wees gewoon jezelf, er is niks prettigers dan dat. Wees grappig en charmant en doe jezelf vooral niet anders voor dan je werkelijk bent.”

Stap 2

Het moeilijkste zit erop. Je hebt haar aangesproken op een manier waarop jij je comfortabel voelt. Wat maakt dat zij zich door jou ook zo voelt. Dit biedt mogelijkheden en nu verder. Maar hoe? Loop niet te snel van stapel, want daar houdt een dame als Robin niet van. Robin: “Sommige mannen duiken gelijk op hun doel af. Dit vind ik onbeleefd, wees rustig. Stel jezelf netjes voor en hou het luchtig.”

Zij in een niets verhullend badpak en jij in een Speedo

No worries. Het feit dat haar zwemkleding maar amper haar lichaam bedekt, betekent nog niet dat jij met de billen bloot moet. Geen Speedo’s voor Robin. Ook wat dit betreft mag je lekker normaal doen. Een zwembroek gewoon in het medium formaat, zo ziet zij jou het liefste. Niet te kort, niet te lang, niks geks.

De baard

Vrouwen zijn over het algemeen meer bezig met uiterlijke verzorging. Maar dit betekent niet dat je dit als man kunt verslonzen. Een verzorgd uiterlijk tijdens het daten vindt Robin belangrijk. Ze zegt hier het volgende over: “Zorg ervoor dat jij er op je best uitziet. Als je een baard hebt, zorg dan dat deze goed getrimd is. Als je dit niet hebt, zorg dan dat jij je goed geschoren hebt. Ik hou van baby-faces, so no hair for me. Bij sommige mannen vind ik het wel goed staan, zolang het maar goed verzorgd is.”

Grootste afknapper

Wees niet arrogant. Punt. Je denkt misschien dat een mooie vrouw als Robin alleen maar van dit soort types gewend is, waardoor je het idee krijgt dat je ook die rol op je moet nemen. Doe het niet. Ook wat dit betreft blijkt het zo veel simpeler dan we ons voor mogelijk konden houden. Wees gewoon jezelf, hou het open, gezellig en luchtig.

Eerst daten

Het moment is daar. Je hebt haar mee uitgevraagd en zij heeft “ja” gezegd. Maar met wat voor date krijg je een mooie dame als Robin overrompeld? Het punt is: je hoeft haar niet weg te blazen met vergezochte ideeën. Zo simpel kan het zijn. Robin: ‘’Ik hou van simpel, gewoon een casual date. Een etentje in een restaurant, of een bioscoopje. Of een etentje bij hem thuis, terwijl hij kookt. Ik vind het een ontzettend lief gebaar wanneer een man voor mij kookt, daar hou ik van.’’

Reageer op artikel:
Victoria Secret-model Robin Holzken deelt datingtips
Sluiten