Redactie
Redactie Human Interest 21 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe gezond ga jij door het leven? Doe de quiz en achterhaal welk type jij bent

Moderne ziektes, zo worden ze genoemd. Ziektes die passen bij een bepaalde tijdgeest. Vooral een burn-out is een veel voorkomend fenomeen. Een probleem dat ook steeds vaker voorkomt onder millennials. Een moderne zorgverzekering, die rekening houdt met moderne ziektes, is daarom geen overbodige luxe. Welke verzekering past het beste bij jou? Interpolis helpt je een handje.

De perfecte zorgverzekering met Interpolis

Een zorgverzekering kiezen is een serieuze zaak. Je gezondheid is immers een kostbaar goed. Of het nu gaat om je fysieke gezondheid of je mentale: je wil alleen de allerbeste zorg met de juiste dekking. Interpolis biedt met ZorgActief en ZorgCompact twee zorgverzekeringen aan die passen bij deze tijd. Dat zie je niet alleen in de basispremies en het gemak, maar ook in de aanvullende pakketten.

Ontdekt welke verzekering bij jou past met behulp van de Matchmaker

Zo maakt Interpolis het bijvoorbeeld mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor geestelijke zorg en bieden ze zelfhulpcursussen aan. Past dit helemaal bij jou? Of juist niet? Om te achterhalen welke zorg bij jou past, hebben wij samen met Interpolis een Matchmaker ontwikkeld. Vul de vragen in volgens je verwachtingen en je krijgt vanzelf een passend advies voorgeschoteld. Op deze manier ben jij straks voorzien van de perfecte dekking!

Doe de test hieronder:


Meer informatie over de zorgverzekeringen en de aanvullende pakketten? Check dan deze website!

In samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Hoe gezond ga jij door het leven? Doe de quiz en achterhaal welk type jij bent
Sluiten