Fast & Furious: Hobbs & Shaw-ster krijgt mogelijk een grote rol in Deadpool 3

Sinds begin deze maand draait de Fast and Furious spin-off Hobbs & Shaw in de bioscoop. Die is zeker de moeite waard. Het is volgens het publiek op Rotten Tomatoes zelfs de best scorende Fast and Furious-film tot nu toe. Dat heeft natuurlijk te maken met de over-the-top actie en het samenspel tussen Luke Hobbs en Deckers Shaw, maar ook met de hilarische samenwerking tussen Dwayne Johnson en Ryan Reynolds. De twee hebben overduidelijk een goede connectie en dat kan The Rock wel eens een rol in Deadpool 3 gaan opleveren.

In Hobbs & Shaw is Ryan Reynolds de opdrachtgever van Luke Hobbs. Een rol die hij invult op een manier die we inmiddels wel van hem gewend zijn, namelijk met veel humor. Een aantal van zijn grappen hadden ook in Deadpool niet misstaan en dat is ook de bedenker van de comic book anti-held, Rob Liefeld, niet ontgaan.

Dwayne Johnson en Ryan Reynolds kunnen het goed vinden

Via Twitter vertelde de Deadpool bedenker aan Dwayne Johnson dat de chemie tussen de acteur en hun gemeenschappelijke vriend (Ryan Reynolds) niet te ontkennen valt. Rob Liefeld voegde daaraan toe dat de volgende stap dus overduidelijk is. Dwayne Johnson moet naar Marvel komen om de rol van Garrison Kane te gaan vervullen in de volgende Deadpool film.

Garrison Kane is een supersoldaat die lid is van Six Pack. Een groep huurlingen onder leiding van Cable, die je nog kunt kennen uit Deadpool 2. Net als Cable heeft ook Garrison Kane een cybernetische arm. Beter nog, hij heeft er twee. Deze zijn ook nog eens veelzijdiger dan die van zijn baas. Zo kan Garrison Kane zijn armen transformeren tot verschillende wapens. Dit gecombineerd met met zijn commandotraining maakt hem een flinke uitdaging voor Deadpool.

The Rock als Garrison Kane

Voor deze rol moet je als acteur aan twee eisen voldoen. Je moet een goede klik hebben met Ryan Reynolds en gigantisch breed zijn. Nou, Dwayne Johnson is voor beide punten dik geslaagd en dus is het niet zo gek dat Rob Liefeld hem een berichtje stuurde. Inmiddels heeft de Deadpool bedenker ook een berichtje teruggekregen en het mag duidelijk zijn dat Dwayne Johnson deze rol wel ziet zitten.

Deadpool 3 in gevaar door Disney?

Dat Garrison Kane ooit een rol gaat spelen in een Deadpool film is aannemelijk. Hij had namelijk al in de eerste film moeten zitten. Dat ging niet door omdat de CGI armen toch wat te prijzig waren. Inmiddels liggen de rechten bij Disney en zal ook het budget van deel 3 flink gegroeid zijn. Toch kan de overname van Disney ook negatieve gevolgen hebben en de Deadpool films flink kan gaan veranderen. En zoals je hier kunt lezen, is dat mogelijk niet op een positieve manier.

WeGotThisCovered

Reageer op artikel:
Fast & Furious: Hobbs & Shaw-ster krijgt mogelijk een grote rol in Deadpool 3
Sluiten