Pim Jansen
Pim Jansen Uncategorized 20 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit hobbelpaard is perfect voor de motorliefhebber met een kleintje op komst

Uiteraard zijn we gek op alles waar we het label ‘mannelijk’ aan kunnen ophangen. Voorwaarde is dat het stoer en snel is en bij voorkeur ook kracht uitstraalt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor ons nageslacht. Daarom willen we je dit hobbelpaard voor motorliefhebbers niet onthouden.

Felix Monza, een Duitser met een ongetemde passie voor industrieel ontwerp, leefde zich helemaal uit op het traditionele speelgoedpaard. Het resultaat is een onvoorstelbaar coole creatie waar je zoontje of stoere dochter heel plezier aan gaat beleven. Ook als je geen kroost hebt verwekt, is het gewoon mega cool om te hebben.

Industrial Engineering als inspiratie

Felix Monza is niet de eerste de beste industrieel designer, hij heeft al eerder aansprekende ontwerpen afgeleverd waarbij hij een voorkeur heeft voor het gebruik van metaal. Veel producten die zijn naam dragen hebben een grote mate van herkenbaarheid, waarbij met name de jaren zeventig een grote inspiratiebron zijn. Voor zijn versie van het hobbelpaard heeft Felix zich zeker niet laten begrenzen door wat wel of niet geaccepteerd zou worden. Het gemotoriseerde hobbelpaard is voorzien van een heuse 1-cilinder motor en heeft uiteraard de beschikking over een voor- en achterlicht en ook het zitje is voorzien van echt leer.

Het hobbelpaard voor motorliefhebbers

Een beetje customizen is uiteraard mogelijk, dit hobbelpaard moet immers wel in je woning passen. Zo kun je zelfs de kleur van de tank bepalen om je zoontje helemaal gelukkig te maken. Kortom, het is de meest ideale manier om de band met je zoon nog steviger te maken. Uiteraard hangt er aan al dat moois wel een stevig prijskaartje. Voor 1.295 euro tover jij een onbetaalbare glimlach op het gezicht van je zoon, dat alleen al is uiteraard priceless.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit hobbelpaard is perfect voor de motorliefhebber met een kleintje op komst
Sluiten