Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit Twitteraccount sloopt hippe millennials op gepast en hilarische wijze

We volgen er allemaal wel een paar op Instagram: hippe millennials. Ze zijn woke, geven om de wereld, eten vegan, betalen veel te veel geld voor veel te kleine rugzakken, drinken rare drankjes met matcha en voelen ook nog eens de behoefte om dit alles constant te delen. Hun principes zijn heilig, behalve als ze een baan aangeboden krijgen bij een multinational. Veel mensen ergeren zich hier kapot aan.

Zo ook Twitteraar Dansaertvlamingen. De persoon achter dit account (Sara Leemans) is overduidelijk helemaal klaar met al die hippe millennials en geeft ze daarom een koekje van eigen deeg. Op har account vind je namelijk een heerlijke berg satirische tweets waarin hippe millennials op briljante wijze op de hak worden genomen.

Nee, we zijn niet allemaal uniek

Het account is Belgisch, maar blijkbaar lijken hippe Belgische millennials heel erg op de hippe millennials die in Nederland rondlopen. De tweets van Sara Leemans slaan daarom in Nederland heel goed aan. Ze doet dit overigens niet alleen om hippe millennials in de zeik te nemen, maar vooral om mensen eraan te herinneren dat je moet blijven relativeren.

Volgens Sara leemans denken we tegenwoordig allemaal dat we speciaal zijn, maar dat dit in de praktijk totaal niet klopt. Onderaan de streep zijn we eigenlijk allemaal een beetje hetzelfde. Dat is helemaal niet erg, maar het is niet verkeerd om dat af en toe te beseffen. Sara hoopt dat haar tweets mensen helpen om te relativeren, want dat gebeurt in haar ogen nog te weinig.

Hilarische tweets over hippe millennials

Of dat ook gaat gebeuren is nog maar de vraag, maar het levert in ieder geval wel een hele berg hilarische tweets op. Wij hebben een aantal van onze favorieten op een rij gezet.

Meer hilariteit op Twitter

Hoewel Twitter tegenwoordig vooral gebruikt wordt om je eigen mening te verkondigen en die van een ander compleet af te branden, wordt er ook een hoop gelachen. Zo ook eerder deze week toen Rob Jetten bekendmaakte dat hij ooit gevraagd is als zaaddonor. Dat leverde toen een hoop hilarische tweets op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit Twitteraccount sloopt hippe millennials op gepast en hilarische wijze
Sluiten