Het hilarische ‘Deadpool The Musical 2’ is bijna net zo briljant als de films

Het is inmiddels alweer de nodige maanden geleden dat Deadpool 2 in de bioscoop te zien was, maar we denken nog vaak terug aan alle briljante grappen. We kunnen dan ook niet wachten op een nieuw deel. Althans als deze er komt… Gelukkig zijn er altijd nog die-hard fans met enorm veel kennis en kunde die de leegte kunnen vullen. Dit is Deadpool The Musical 2.

In 2017 verscheen de eerste door Julian Higgins geregisseerde Deadpool musical en nu is het tijd voor een vervolg. We zien je denken: “door fans gemaakte films zijn toch vaak een slap aftreksel van het origineel?” Nou, in dit geval dus niet. Van de humor tot het acteerwerk en van de kostuums tot de actie. Alles in deze niet officiële Deadpool film is van een hoog niveau.

Deadpool zonder Ryan Reynolds

Natuurlijk is Deadpool zonder Ryan Reynolds moeilijk voor te stellen, maar de grappen en het acteerwerk van Michael Parker zijn verrassend goed. De schrijver van het verhaal heeft goed gekeken naar wat de films zo goed maakt en heeft geprobeerd om dit zo goed mogelijk te kopiëren. Het resultaat is een ruim twaalf minuten durende films die je als Deadpool-fan zeker niet mag missen.

Het voordeel van deze fan-made film is dat je geen Netflix of HBO abonnement nodig hebt om hem te kijken, want je vindt hem gewoon op Youtube. Dus bekijk hem snel hieronder en vergeet niet om de after-credit scènes te bekijken. De grap over het einde van Avenger: Infinity War is er namelijk eentje waar zelfs Marvel zelf nog een puntje aan kan zuigen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Of we binnenkort ook weer kunnen gaan genieten van een officiële Deadpool film is nog maar de vraag. Er is nog niks bekend over een vervolg op het tweede deel, maar wie weet duikte de grofgebekte anti-held binnenkort wel op in een andere Marvel film. Guardians of the Galaxy Vol. 3 regisseur James Gunn en Ryan Reynolds zien dit in ieder geval wel zitten.

Reageer op artikel:
Het hilarische ‘Deadpool The Musical 2’ is bijna net zo briljant als de films
Sluiten