Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 30 jun 2020

Hilarisch! Ryan Reynolds breekt in bij X-Men reünie en ‘vriend’ Hugh Jackman

Inmiddels staat de teller op twaalf films, maar het begon in het jaar 2000 allemaal met de eerste X-Men film. Dat is dus alweer twintig jaar geleden. Tijd voor een reünie met de originele cast. Door de pandemie kan dat natuurlijk niet in dezelfde ruimte en daarom ging het via Zoom. Helaas loop je dan wel het risico dat ongenodigde gasten inbreken. Zoals Ryan Reynolds.

Met zijn rol als Deadpool behoort Ryan Reynolds zeker tot het X-Men universum, maar een volwaardig lid kunnen we hem niet noemen. Zijn twee solo films staan behoorlijk los van de grote verhaallijnen in de serie. De enige keer dat hij wel tussen alle grote namen stond, werd dat zeker geen succes. Al kon Ryan Reynolds daar zelf weinig aan doen.

Deadpool-acteur Ryan Reynolds verpest X-Men reünie

Over de plek van Ryan Reynolds binnen de X-Men films kun je discussiëren, maar één ding is zeker: bij een reünie van de eerste film heeft hij niks te zoeken. Helaas voor de originele cast trekt Ryan Reynolds zich daar weinig van aan. In onderstaande video zie je hoe de trip down memory lane van Hugh Jackman, Ian Mckellen, Patrick Stewart, Famke Janssen en Halle Berry ruw verstoord wordt.

Ryan Reynolds belt in en Hugh Jackman laat hem per ongeluk binnen. Ian Mckellen kiest direct eieren voor zijn geld en ook de andere castleden weten razendsnel een excuus te vinden om weg te rennen. Vooral omdat Ryan Reynolds niet alleen is, maar ook nog een aantal andere X-Men acteurs meeneemt. Al snel is de reünie net zo verwarrend als alle verhaallijnen die door de films lopen.

Hugh Jackman niet blij met Ryan Gosling

Uiteindelijk blijft Hugh Jackman alleen over met Ryan Reynolds en wordt het een reünie voor een andere X-Men film, namelijk X-Men Origins. Reynolds gooit namelijk Liev Schreiber in de meeting. Iets waar Hugh Jackman niet zo blij mee lijkt.

Natuurlijk was de inval van Ryan Reynolds gescript en als grap bedoeld, maar dat maakt het niet minder leuk. Ook zit er een goed verhaal achter, want deze reünie is bedoeld om Global Citizen: United For Our Future te promoten. Een goed doel dat zich inzet om ongelijkheid de wereld uit te helpen.

Halle Berry 20 jaar later

Aan het begin van de reünie valt Sir Patrick Stewart op dat Halle Berry er nog steeds net zo goed uit ziet als twintig jaar geleden. Daar zijn wij het roerend mee eens. De actrice bewijst dat 53 het nieuwe 33 is en wij hebben de foto’s om dat te bewijzen.

Lees ook: Hugh Jackman en Ryan Reynolds vechten Twitter-oorlog uit in fantastische video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch! Ryan Reynolds breekt in bij X-Men reünie en ‘vriend’ Hugh Jackman
Sluiten