We testten de gratis crypto Hi Dollar: dit is onze conclusie

In een eerder artikel schreven we over de Hi Dollar. De gratis crypto belooft een leuke bijverdienste te kunnen opleveren voor haar gebruikers. Na de eerste testperiode komen we, zoals beloofd, tot onze eerste conclusies over hi Dollar. Is het de moeite waard en is het betrouwbaar?

We beginnen meteen maar met de laatste vraag. Is hi betrouwbaar? Sean Rach (voormalig CMO van Crypto.com) en Stefan Rust (voormalig CEO van Bitcoin.com), grote namen uit de crypto-wereld, hebben de token begin 2021 opgericht. We hebben de hele white paper voor je doorgelezen en het ziet er inderdaad goed uit.

Gratis crypto via vrienden

We gaan maar meteen door met de vrienden-referral. Na een week verdienden emeerdere testers al $5-10 per dag. Dat is toch een heel aardig zakcentje voor iets waar je niets voor hoeft te doen. Afhankelijk van de (zoals bij alle crypto’s zeer volatiele) prijs van de hi Dollar, kan dit maandelijks al makkelijk neerkomen op $150-$300. Dat is een prettige aanvulling op je inkomen.

⚠️ Helaas kunnen we jou als lezer niet uitnodigen. Dit is verboden volgens de mediawet. Mailen heeft dus ook geen zin!

Daarnaast kun je flinke rentes verdienen op je tegoed. Dus als je flink spaart met je dagelijkse beloningen en die maar lang genoeg laat staan, verdien je extra. Je moet hier alleen wel een jaar voor wachten. Wil je niet wachten? Dat kan ook, want als je zelf wat hi Dollars koopt, kun je vandaag al beginnen met staking en rente pakken.

Hi Dollar: elke dag gratis coins krijgen én extra verdienen
Airdrops belonen vroege gebruikers (Afbeelding: Pexels, pixabay)

Het model van deze gratis crypto is spaarrentes tot 40% per jaar aanbieden. Flexibel, dus dagelijks uitbetaald en direct opneembaar. De nieuwe generaties zijn het zat dat banken profiteren van jouw geld en alleen maar aan je verdienen. DeFi-projecten zoals hi Dollar geven de gebruiker de macht over zijn geld terug. Hoe langer je lid bent en hoe meer tegoed je hebt staan, hoe groter de beloningen worden, onder andere in de vorm van kortingen bij aangesloten bedrijven.

Vergelijkbaar met een Airdrop

Hoe lang dit programma door blijft gaan en hoe lang je dagelijks gratis coins kunt blijven ontvangen, is onbekend. Dit hangt af van de snelheid van de ledengroei. Maar het is nog relatief vroeg, dus ik zou zeggen, pak je kans zolang het nog kan. Vergelijk het met een airdrop, waarbij de eerste gebruikers ook altijd beloond worden voor het feit dat ze er vroeg bij waren.

Cryptocurrency-airdrops worden vaak gebruikt als een tool voor marketing, liquiditeit-creatie, en andere toepassingen voor platforms en blockchainprojecten. De ontwikkelaars en oprichters belonen dus de vroege gebruikers voor hun bijdrage aan de groei van de token en het platform.

Bij hi Dollar doen ze dat dus ook, maar op een iets andere manier. Geen eenmalige airdrop, maar een doorlopende. En doordat jij je vrienden aandraagt, word je niet alleen extra beloond met een referral bonus, maar ook doordat het netwerk groeit en de waarde uiteindelijk kan stijgen. Van de coins die jij zelf ook hebt. Beloond voor succes, dus.

Er zijn nu 2,5 miljoen gebruikers (sinds de zomer, toen het project gestart is) en het uiteindelijke doel is maar liefst 1 miljard gebruikers.

Overige functies van hi Dollar

Wat in onze ogen hi Dollar tot een mooie dienst maakt, is dat je snel en gratis kunt bankieren via Telegram en WhatsApp. Je communiceert met een bot en langs die weg kun je geld sturen naar andere gebruikers. Dat is niet uniek, er zijn meer platforms die dit doen, maar het is een mooie feature. Naast Telegram en WhatsApp kun je ook prima via de web browser of de app gebruik maken van de gratis crypto.

Nog mooier wordt het als je beseft dat het niet alleen snel, betrouwbaar en gratis is, maar ook nog eens rewards oplevert. Niet alle features van hi Dollar zijn al live, maar in de whitepaper en roadmap kun je alles terugvinden en zien wanneer een en ander wordt uitgerold.

De gratis crypto is gecreëerd vanuit de gebruikers. Bottom up dus, in plaats van top down, zoals veel banken of productgerichte bedrijven dit vaak doen. Echt een grassroots en snel groeiend financieel ecosysteem dat verweven is met de manier waarop de jongere generatie leeft met haar apps en Web 3.0. Dus geen moeilijke drempels zoals we die kennen van de gevestigde orde. Als gebruiker meld je jezelf aan en binnen enkele seconden bezit je een digitale bankrekening.

Potentie van hi Dollar is groot

Zonder te technisch te worden, toch even wat financiële analyse. De gratis crypto is geprijsd tegen een aanzienlijke korting op basis van de market cap per houder (MCPH). Dat betekent dat de market cap nog een sprong moet maken ten opzichte van andere coins gebaseerd op het aantal holders. Coins waar veel mensen over praten maar waarvan de prijs nog niet een stijging heeft doorgemaakt, zijn altijd interessant.

Hi Dollar: elke dag gratis coins krijgen én extra verdienen
Er zit nog veel rek in market cap per houder (Afbeelding: hi Dollar)

Account maken en gaan

Gebruik een link van iemands account en klik onderaan de pagina om je via Telegram of WhatsApp in te schrijven. Je hebt dan de nickname van een ander nodig om binnen te komen. Of download eerst de app en voer tijdens het instellen de nickname van degene in die je een invite gegeven heeft. Binnen 2 minuten heb je de eerste gratis Hi Dollar in je wallet. Je moet wel even aantonen dat je 18 jaar of ouder bent door een selfie te maken en je ID te scannen.

(Hi is momenteel alleen voor genodigden, maar je kunt meedoen door deze nick te gebruiken: mverkoren)

Reageer op artikel:
We testten de gratis crypto Hi Dollar: dit is onze conclusie
Sluiten