Redactie
Redactie Bikes 3 aug 2016

HeyDay, ‘Bonnie’ & en ‘Mad Max’ R65

Een heerlijke burger of een awesome custom bike; van allebei loopt het water in de mond. In deze rubriek delen we lekkerste en laatste tweewielers die we zijn tegengekomen op het web.

HeyDay Motor Fair

Medio juli organiseerden onze vrienden van Moto Adonis de HeyDay Motorcycle Fair. Een walhalla voor liefhebbers van customs en de bijbehorende lifestyle. Check de aanwezige motoren en de goede vibe in de gallery en video hieronder.

Triumph Bonneville

Er rijden nog maar weinig varianten van een Triumph Bonneville rond die niet zijn aangepast, mede dankzij het grote aanbod aan onderdelen. Er is echter meer voor nodig om een showstopper te bouwen. Een scherp oog, goede smaak en de juiste technieken zijn belangrijker dan een dikke portemonnee. De mannen van Kiddo Motors hebben deze eigenschappen losgelaten op hun laatste wapenfeit, genaamd: Steve’s Bonnie. ‘We hebben de dynamiek, het gewicht en karakter van de motor van top tot teen aangepast’, aldus een trotse eigenaar die de motor zijn eigen voornaam heeft meegegeven.

‘Mad Max’ BMW R65

Deze bruterik is gebouwd door de Italiaanse vrienden Gabriel and Massimo van Delux Motorcycles. Overdag zijn ze respectievelijk eigenaar van een lokaal tv-station en een populair restaurant, maar in de avonduren trekken ze hun overall aan om flink in de weer te gaan met steeksleutels en lasapparatuur. Hun laatste project is een BMW R65 die ze de passende titel Mad Max hebben gegeven. Deze R65 was in compleet verwaarloosde status toen ze hem vonden, dus vanzelfsprekend is vrijwel elk onderdeel onder handen genomen. Het resultaat is een motor die het woord ‘machine’ met eer vorm heeft gegeven.

Reageer op artikel:
HeyDay, ‘Bonnie’ & en ‘Mad Max’ R65
Sluiten