Pim Jansen
Pim Jansen Life 26 apr 2018

Het ultieme drijvende hotel in de zee van Japan

Japanner Yasube Horibe ontwierp dit drijvende hotel in Japan als een heus kunstwerk. Het goede nieuws: je kunt er gewoon blijven slapen en genieten van een uniek verblijf.

Sommige creaties dwingen automatisch respect af, zo ook Guntu, het drijvende hotel van Yasube Horibe. Door als uitgangspunt de traditionele Ryokan te nemen, heeft hij een uniek verblijf gecreerd. Met slechts negentien kamers is dit een waar paradijselijk onderkomen. Elke kamer heeft de beschikking over een eigen terras en uitzicht op zee.

Het gehele hotel is elegant afgewerkt, met hout als hoofdelement en de traditionele minimalistische oosterse stijl. Op het dak van het hotel bevindt zich een ruim terras zodat je het steeds veranderende uitzicht kunt bewonderen. De overdekte lounge gebruik je om op temperatuur te komen en te socializen met de andere gasten.

Gasten kunnen ook genieten van heerlijke Japanse gerechten, sushi en seizoensgebonden gerechten in de ruime eetzaal. Als je in de buurt bent moet je het eens bekijken en indien mogelijk, een kamer boeken. Het enige waar je spijt van krijgt is dat je het niet eerder hebt gedaan.

Reageer op artikel:
Het ultieme drijvende hotel in de zee van Japan
Sluiten