Redactie
Redactie Life 13 februari 2018

Is het tijd om Rapper Sjors tegen te houden?

Zeker, we lachten net zo hard toen zijn eerste video uitkwam. Sterker nog: we namen een artikel over van onze FHM-collega’s en publiceerden dat op Manners. Het paste niet echt bij ons, maar zijn actie was dermate bizar dat we het als één grote grap zagen en toch tot publicatie overgingen. De grap is helaas lang vervlogen.  Vandaag verscheen namelijk een nieuwe video waarin Sjors losgaat met een sekspop, zo’n siliconen variant. 

Het staat eenieder natuurlijk vrij om de porno-industrie in te duiken, maar deze situatie is toch net iets anders. Allereerst is Rappers Sjors een publiekelijk figuur. Massaal zagen we in Man Bijt Hond hoe Sjors z’n rapcarrière bloedserieus nam. De meningen over hem waren verdeeld: jongeren dachten dat het allemaal een grap was, terwijl de rest een ietwat onzinnige gast ‘iets zag doen met muziek’.

Is Rapper Sjors echt?

Inmiddels mag duidelijk zijn dat Sjors zo echt is als het maar kan, of de man moet een mastermind zijn die ons al jaren voor de gek houdt. Ergens wachten we nog steeds tot de Limburger met z’n middelste vinger omhoog voor de camera verschijnt en de wereld keihard uitlacht. Haha, grapje! In dat geval kun je hem hoogstens betichten van vreemde carrièrekeuzes en volhardingsvermogen. Maar goed, we weten allemaal dat dit niet gaat gebeuren.

Rapper Sjors is doorgeschoten in zijn zoektocht naar erkenning en aandacht. In het volksprogramma zagen we al hoe gefocust hij was op views en een echte ster wilde worden. Nu dat niet is gelukt, gooit hij het maar over een andere boeg. Zijn zoektocht naar aandacht stopt in een wereld vol extremiteiten. Het is ‘m gelukt: hij heeft wat ‘ie wilde. Heel Nederland kijkt naar hem. We lachen hard, ook wij deden mee, maar het is de pijn die bijblijft. We zien een geestelijk beperkt persoon smeken om aandacht, door z’n snikkel in een shemale en sekspop te prikken. En niemand lijkt hem tegen te houden.

Kim vs Sjors

Maar hé, daar was Kim Holland. De Vaderlandse koploopster der treurige ranzigheid. Volgens haar moet Sjors zijn sexualiteit gewoon lekker publiekelijk de vrije loop laten gaan (brrrrr). Mooi gesproken hoor Kim, knap gezegd hoor. Applaus voor je wijze woorden. Was het niet dat Sjors niet helemaal helder in z’n bovenkamer is en beschermd moet worden tegen z’n eigen acties. En dat is lastig, want good old Sjors is ouder dan achttien en dus volwassen. Wij stoppen na dit artikel in ieder geval met aandacht genereren voor Sjors, zodat deze doffe ellende kan doodbloeden. Hopelijk doet de rest van de wereld dat ook en staan er een paar lieve mensen in zijn omgeving op die hem een halt toeroepen.

Reageer op artikel:
Is het tijd om Rapper Sjors tegen te houden?
Sluiten