Jan
Jan Architecture 2 jun 2018

Het summum van rijkdom: het privé-eiland van Prince

Als het ooit je droom is geweest om de ogen van je minst geliefde familieleden op een formidabele wijze uit te steken, dan is hier je kans. Te koop: een geweldig landgoed met alle luxe die je maar kunt krijgen, geheel voorzien van een paarskleurige oprijlaan. De muzikale herinnering die een vast onderdeel vormen van dit eiland is natuurlijk een selling point van je welste. We hebben het hier dan ook niet over zomaar een eilandje. Dit is Prince’s Turks & Caicos Island Estate.

Premiere Estates, in samenwerking met Turks & Caicos Property, presenteert met trots Prince’s Turks & Caicos Island Estate, eigendom van de achtvoudig Grammy Award-winnaar en internationaal bekende superster, Prince. Hoewel Prince erg gehecht was aan zijn geboortestad Minneapolis, kon de artiest het niet laten om te ontsnappen naar dit tropische paradijs, waar hij zijn stempel op het landgoed drukte met een karakteristiek creatieve paarse oprijlaan! Gelegen op Providenciales op de Turks-en Caicoseilanden, bestaat de privé-oase uit een groot landgoed met omliggende percelen. Binnenkort zal de woning echter via een veiling van eigenaar veranderen.

Het vijf hectare tellende landgoed met meer dan tienduizend vierkante meter woonoppervlak omvat zes slaapkamers, zes badkamers, een tennisbaan, twee privéstranden en een persoonlijke bootsteiger van tweehonderd voet, naast een paarse oprijlaan. Ideaal om gasten te verwelkomen en een onvergetelijke indruk te maken.

Meebieden? Eerst een ton op tafel leggen

Ben je van plan om dit landgoed aan te schaffen, let dan op: biedingen voor het landgoed van Prince op de Turks- en Caicoseilanden moeten uiterlijk op 12 juli zijn ontvangen. De richtprijs is niet bekend gemaakt, maar als je weet dat het eerder voor twaalf miljoen dollar te koop stond, hoef je niet te verwachten dat het voor veel minder van de hand wordt gedaan. Veel onderhandelingsruimte is er dus niet.

Er is wel een kleine aanbetaling verplicht. Om mee te kunnen bieden dien je de registratiekosten eerst te voldoen. Deze bedragen circa honderdduizend dollar. Voor een beetje patser met expansiedrift is dat natuurlijk peanuts. Mocht je nou om wat voor reden dan ook ernaast pissen, wees dan niet getreurd. Het magnifieke optrekje van Al Capone in Miami staat inmiddels ook weer te koop (de foto’s check je hier).

Reageer op artikel:
Het summum van rijkdom: het privé-eiland van Prince
Sluiten