Redactie
Redactie Health 25 jan 2018

Het resultaat van 1,5 jaar beulen en diëten

Beestachtige fitnesstransformaties blijven inspireren. Ook de afgelopen tijd hadden wij weer mooie voorbeelden voor je, zoals Hugh Jackman. Maar het is nog toffer om de transformatie mee te maken van een “gewone” mannen. Neem deze gozer die verslag deed van zijn resultaten na anderhalf jaar trainen en diëten.

Deze (verder anonieme) Engelsman woonde vlakbij een gym die 24 uur per dag open is. Hierdoor realiseerde hij zich dat hij eigenlijk geen excuus had om daar niet met grote regelmaat te zijn. En zo begon zijn fitnessreis, achttien maanden die hij zelf omschrijft als: ‘Eating like there was no tomorrow, drinking minimal alcohol and never skipping a workout (not once).

Fitness transformatie

Zoals je in de onderstaande foto kunt zien, was dit trainingsbeest voorheen een behoorlijk magere gast zonder al te veel spiermassa. In anderhalf jaar tijd ging hij met een lengte van 1.85 meter van een gewicht van 62 kilo naar 84 kilo. Hij kan nu 110 kilo bankdrukken, 140 kilo squaten en 180 kilo deadliften.

Naast deze progressiefoto vertelt ‘ie ook over zijn dieet en trainingsprogramma. Qua voeding at hij vooral erg veel, aangevuld met supplementen creatine, multivitaminen en visolie. Hij zorgde voor voldoende slaap (acht uur elke dag) en dronk vrijwel geen alcohol. Zijn gehele voedings- en trainingsschema kun je hier vinden.

Reageer op artikel:
Het resultaat van 1,5 jaar beulen en diëten
Sluiten