Redactie
Redactie Life 21/12/2016

Het mocht even duren, maar ook de koningin is er uit over Meghan Markle

Je zou maar Koningin Elizabeth als oma hebben: het is realiteit voor prins Harry. Het hoge woord van her majesty the queen over Harry’s liefje Meghan Markle is er echter uit: I approve.

Het is een moment dat veel mannen, die nog een oma hebben, herkennen: je nieuwe liefde aan je oma introduceren. Sure, bij je ouders was het al even spannend, maar oma…. tja, oma komt écht uit een ander tijdperk en kan verrassend uit de hoek komen.

Koningin Elizabeth is volgens geruchten one tough cookie. Haar andere kleinzoon, prins William, sloeg Kate Middleton aan de haak, toch zeker geen beroerde verovering, dunkt ons. Naar verluidt heeft Kate – die direct geadoreerd werd door het volk – maar liefst vijf jaar moeten wachten op haar eerste ontmoeting met het familiehoofd, de koningin.

De knapste vrouwen uit Suits

Koningin Elizabeth heeft nu haar blessing gegeven aan haar andere kleinzoon, prins Harry, en dat slechts een paar maanden na het officieel worden van hun relatie. Hiermee bevestigt de koningin wat wij allemaal al weten: die Harry mag in zijn handjes knijpen.

Prins Harry en andere royals die out of their league scoorden

Reageer op artikel:
Het mocht even duren, maar ook de koningin is er uit over Meghan Markle
Sluiten