Pim Jansen
Pim Jansen Life 15 maart 2019

Dit is de ultieme droomvilla voor een gent op Kreta

Op het gebied van architectuur is Griekenland een plek vol zeldzame schoonheid. Met name op Kreta kun je urenlang rondlopen en je vergapen aan talloze imposante en indrukwekkende staaltjes bouwkunst. Een van de meest in het oog springende objecten is een residentie van de hand van Paly Architects. Met een oppervlakte van een halve hectare en een woonoppervlak van 216 vierkante meter, vind je hier alles wat je maar kunt wensen.

Spectaculair uitzicht op de Kretenzer Zee

Deze spectaculaire residentie ligt op een steile helling van een rotsachtig gebied. De locatie laat je genieten van een prachtig uitzicht op de imposante westelijke Kretenzer Zee in  het zuiden. Het geheel is opgetrokken uit allerlei natuurlijke materialen zoals beton, lokaal beschikbare stenen en gepolijst cement. Dit object oogt als een langgerekt, bijna strategisch gekozen verblijf. Het ligt half begraven in de grond om het te beschermen tegen de noordelijke wind. Het huis beschikt over grote schuiframen die het interieur en exterieur tot een geheel maken.

Gyros eten op het terras in je eigen tuin in Kreta

Het grote overdekte en open woongedeelte wordt dankzij de pergola bij het terras getrokken waardoor een magnifieke woning ontstaat met allure en uitstraling. Het beschutte terras zorgt daarnaast voor de nodige privacy en houdt ongewenste blikken van buitenstaanders weg.

Buiten bevindt zich een enorm infinity pool en een vrijstaande barbecue. Gezellig in de avonduren genieten van een maaltijd is dan ook geen enkel probleem. De zithoek bevindt zich op een lichte verhoging en is ideaal voor het ontvangen van gasten waarbij de open haard de absolute eye catcher is. Het paradijs bestaat toch.

 

Bless This Stuff

Reageer op artikel:
Dit is de ultieme droomvilla voor een gent op Kreta
Sluiten