Kenneth Luijk
Kenneth Luijk Life 26 augustus 2016

Ook een megajacht kan next level gaan: met privestrand

Waarom extra vroeg de wekker zetten zodat je met je handdoek een plekje kunt veroveren op het strand of in het zwembad, wanneer je een megajacht kunt kopen met een privéstrand op het dek? Ja, Je hoort het goed: strand (niet zwembad). Vooralsnog is het een concept, maar de 108M mega yacht van Hareide Design zit er toch echt aan te komen.

Het interieur van luxe jachten doet vaak denken aan dat van luxe hotels. Dit megajacht moet daar nog een element aan toevoegen. Dit jacht beschikt over een tuin, een zwembad van 20 meter en een prachtige overgang van dek naar zee. Hierdoor lijkt het dek net een strand.

Op het bovendek bevinden zich de eetruimtes, een fitnessruimte en nog een aantal ruimtes die nog ingericht moeten worden. De door de zonnepanelen geleverde energie zorgt ervoor dat je rustig kunt cruisen langs de kust.

Voor langere afstand en een hogere snelheid, kun je overschakelen op een dieselmotor. Wanneer je vrienden je onverwachts komen bezoeken zal het helikopterplatform op het dak van pas kunnen komen. Check hieronder de foto’s.

[source id=”attachment_286733″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286732″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286731″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286730″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286729″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286728″ align=”none”][/source]

[source id=”attachment_286725″ align=”none”][/source]

Reageer op artikel:
Ook een megajacht kan next level gaan: met privestrand
Sluiten