Luuk Ehmer
Luuk Ehmer Life 8 november 2019

Het is World Singles Day: drie redenen om te vieren dat je single bent

Op 11 november is het World Singles Day. En hoewel het natuurlijk vervelend is dat je op de kringverjaardag van tante Marjan voor de zoveelste keer moet uitleggen waarom je dit jaar wéér niemand meeneemt naar haar kerstdiner, heeft single zijn ook een heleboel voordelen. Jij kunt tenminste lekker helemaal zelf bepalen of je die zak chips als ontbijt eet, of je twee verschillende sokken draagt en hoe vaak je je bed verschoont. En dat mag gevierd worden.

Met de moderne en opwindende seksspeeltjes van EasyToys bijvoorbeeld. Want tijd aan jezelf besteden is de beste investering die er is. Die toekomstige partner mag je dus eigenlijk wel dankbaar zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Om deze 3 redenen vier je op Singles Day extra hard dat je vrijgezel bent.

1. Tijd met jezelf doorbrengen is een investering

Single zijn hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je vaak alleen bent, maar omdat je vrienden met relatie waarschijnlijk net iets minder vaak beschikbaar zijn, kun je maar beter van die kostbare tijd genieten. Zie het als een investering, en gebruik je vrije tijd om dingen te doen die jij leuk vindt. Zoek een hobby, lees wat meer boeken of word ergens heel goed in. Oefening baart kunst, en dit geldt ook voor je sexleven. Want wanneer jij de tijd neemt om te ontdekken wat je leuk en lekker vindt in bed, zal sex met die toekomstige partner ook leuker en lekkerder worden.

Dit maakt die vrijgezelle periode in je leven het perfecte moment om te experimenteren met speeltjes. Een cockring is het perfecte hulpmiddel voor een avondje persoonlijke ontwikkeling. Deze handige tool helpt je namelijk om je orgasme uit te stellen waardoor je het een stuk langer volhoudt in bed. Bovendien wordt je orgasme er ook nog een stuk intenser van. Wij garanderen je: die toekomstige partner gaat je dankbaar zijn.

Man Relaxing On Sofa

2. Je kunt precies doen waar je zelf zin in hebt

Zin om op zondag tot ver in de middag in die krokante boxer op de bank te hangen? Prima. Geen zin om je baard te trimmen? Ook geen probleem. Wij weten zeker dat je vrienden soms een beetje jaloers op je zijn wanneer jij precies doet waar je zelf zin in hebt. Ook als het op je sexleven aankomt. Want hoewel er niets leukers is dan sex met iemand waar je heel gek op bent, heeft het zo zijn voordelen om het in je eentje te doen. Zo kun je bijvoorbeeld je grootste solo-fantasieën uitvoeren, zonder je te hoeven schamen of iemand om toestemming te vragen.

Altijd benieuwd geweest naar anale seksspeeltjes, maar stijgt het schaamrood je al naar de kaken bij het idee om dit met je lief te bespreken? Dan is nu hét moment om ze uit te proberen. EasyToys heeft voor iedere wens een passend speeltje en helpt je graag kiezen. Toch liever die opblaaspop van je bucket list afstrepen? Have fun.

Tijd doorbrengen met jezelf

3. Je hoeft met niemand rekening te houden.

Wanneer je een relatie hebt, wordt er van je verwacht dat je rekening houdt met de wensen, gevoelens en verlangens van je wederhelft. En hoewel je dat graag voor de liefde van je leven over hebt, is dat soms best lastig. Bezoekjes aan de vrienden en familie van je lief slokken een groot deel van je vrije tijd op, je moet opeens je lievelingstrui delen en ook op communicatief vlak wordt er veel van je verwacht. En dan hebben we het niet eens gehad over eventuele ruzies, jaloezie en andere ingewikkelde gevoelens die een relatie met zich meebrengt.

Het vrijgezellenbestaan geeft je de mogelijkheid om even heerlijk met jezelf bezig te zijn. De enige persoon waar je als single wél rekening mee hoeft te houden? Jij. Ook in bed hoef je niemand meer te pleasen, dus alles draait om je eigen genot. De uitgebreide collectie masturbators en fleshlights van EasyToys geven je dat genot, maar dan zonder alle concessies. Wel de lusten, niet de lasten dus. Precies wat je nodig hebt op World Singles Day.

Benieuwd naar de rest van de speeltjes van EasyToys? Speciaal voor World Singles Day hebben ze een aantal spannende deals en cadeaupakketten samengesteld waarmee je jezelf of je meest verstokte vrijgezelle vriend(in) op 11 november een groot plezier doet. Happy World Singles Day!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Het is World Singles Day: drie redenen om te vieren dat je single bent
Sluiten