Het begin van je échte dag moet gevierd worden

Je leeft niet om te werken, maar wat ons betreft werk je ook niet om te leven. De sweet spot bevindt zich ergens daar tussenin. Hoewel wij er van uit gaan dat jij jouw werk met plezier uitvoert, ken je ongetwijfeld dat heerlijke gevoel rond 17:00 uur. Klaar, biertje! Biertje? Jazeker: biertje.

De goede heren en dames bij Grolsch stellen dat ná werktijd jouw dag eigenlijk pas begint. Ergens klopt dat ook wel, want pas wanneer je huiswaarts keert, kun je beginnen aan de vrije invulling van de rest van jouw dag en avond. Bij Grolsch dacht men na over een manier om het begin van de échte dag te vieren en het antwoord heet Grolsch 0.0% Radler: een heerlijk fris en zomers bier met een vleugje echt fruit (citroen). Alcoholvrij, dus je kunt niet alleen op vrijdagmiddag, maar elke dag van de week na 17:00 uur naar de koelkast lopen om een heerlijke koude Grolsch 0.0% Radler open te trekken. Zo begint je dag pas écht, en goed.

Om het bevrijdende gevoel kracht bij te zetten (heus, we genieten echt wel van onze job) en het leven na 17:00 uur te vieren, kregen wij de kans om deel te nemen aan de #GrolschRadlerExit: met een glijbaan ontsnappen aan kantoor om vervolgens opgewacht te worden door een team van Grolsch dat jou een koude Grolsch 0.0% Radler overhandigt. Voorwaar niet verkeerd. Jij kent vast wel iemand die dit gevoel kan gebruiken, of wellicht vind jij wel dat jij zelf zo’n Grolsch 0.0% Radler Exit verdient.

Nee, onze vrienden van Grolsch komen niet elke dag langs wanneer jij een Radler opentrekt maar wij kunnen wel eenmalig voor je regelen dat jij (of een collega) ook zo’n heerlijke exit kunt vieren. Met een glijbaan, Grolsch 0.0% Radler drinkende een markante exit maken. En vooruit: je mag gerust nog een keertje naar boven om nog een keer te glijden. Met een nieuwe Grolsch 0.0% Radler: hij is ten slotte alcoholvrij. Vanuit jouw kantoor deze toffe exit maken? Meedoen kan via grolsch.nl/radler 

Reageer op artikel:
Het begin van je échte dag moet gevierd worden
Sluiten