Women

Het 2016 van de redactie: de knapste vrouwen

Onze favorieten van het afgelopen jaar

Jawel, 2016 komt bijna tot een einde en dat betekent: toplijstjes! De redactie deelt tot en met de Kerst de hoogtepunten van het afgelopen jaar binnen de meest populaire rubrieken op Manners. Dit keer: de knapste vrouwen.

Mitchell van der Koelen

Winnaar: Iskra Lawrence
Als je zoekt naar een combinatie van brains & beauty, kom je wat mij betreft al vrij snel bij Iskra Lawrence uit. Is al jaren een uithangbord voor modellen die met hun maten net niet in het reguliere wereldje passen en doet dit met verve. Tevens snoeihard doorgebroken in 2016. 100% Photoshop-vrij en da’s een goede zaak. Komt verder over als maatschappelijk betrokken, welbespraakt en heerlijk goedlachs en spontaan. Als ze begint met praten, verdwijnt het laatste restje stabiliteit uit mijn knieën. Dat accent…..

Runner up: Marlijn Weerdenburg
Je hoeft niet altijd voorbij onze landsgrenzen te kijken voor een mooie en succesvolle vrouw. Ik heb al jaren een zwak voor Marlijn Weerdenburg; een prachtige vrouw die ik haar succes gun. Wat dat betreft van 2016 wel haar jaar met memorabele muzikale optredens en haar eerste tv-programma (Marlijn: Dolende dertiger). Met afstand de mooiste vrouw van Nederland en een vrouw die volledig wars is van sterallures en met wie het aangenaam babbelen is. Niet voor niets verkozen tot onze ‘Manners lady’.

I woke up this way.. @flair_nl @lahannahlipowsky @sonnygroo @mimiprietomua

A photo posted by Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) on

Leroy

Winnaar: Gigi Hadid
Ik mocht haar twee jaar geleden interviewen als typisch 19-jarig American High School-meisje. Toen al redelijk doorgebroken (2.7 miljoen volgers op Instagram), maar inmiddels is haar populariteit door het dak geschoten. Ze heeft ruim 26 miljoen volgers, is gewild door elk merk, een van de best verdienende modellen op aarde en een vaste Victoria’s Secret Angel. We kunnen niet ontkennen dat dit het jaar was van Gigi Hadid.

Runner up: Georgina Verbaan
Niet omdat haar populariteit dit jaar zo enorm is gestegen, maar wel omdat ze ook dit jaar weer heeft bewezen een ontzettend grappig en gevat mens te zijn, die in moeilijke maatschappelijke discussies de juiste snaren weet te raken. En serieus, ze wordt alleen maar knapper.

Martyn

Winnaar: Nochtli Peralta Alvarez
Nochtli Peralta Alvarez kan niet ontbreken. Deze fitnessheldin veroverde vanaf moment één mijn hart met haar sprankelende oogjes en een lichaam dat als blauwdruk van vrouwelijke schoonheid zou mogen dienen. Volgen op Instagram kan (en raad ik ook ten zeerste aan) ontvolgen is simpelweg niet mogelijk. Je blijft vol verwondering kijken.

Runner up: Taylor Marie Hill
De liefde en schoonheid spatten letterlijk van je beeldscherm bij het zien van deze dame. Ze heeft klasse, ze heeft stijl en ze heeft met recht de tweede plaats gepakt. En naar verwachting gaat ze met de jaren alsmaar mooier worden.

Mitchell Rietveld

Winnaar: Emily Ratajkowski
Emily, Emma Emily, I’m gonna write your name high at that silver screen. I’m gonna make you the biggest star this world has ever seen.‘ Lyrics van Hot Chocolate, maar woorden die ik absoluut voor haar zou zingen, elke dag weer. Ze is een echte boef, ze weet het, en alleen haar siert het. Dit jaar komt haar Vintage fotoboek (opnieuw) uit en daar straalt ze gewoon nog mooier dan we nu van haar zien. Ze was toen nog niet bekend en eigenlijk nog meer Emily.  

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Runner up: Stephanie Bertram Rose
Ja, die meneer van der Wiel is verdomde toch een bofkont. Jaren keihard cashen op de bank in Parijs wetende wat voor goudmijn er thuis iedere dag op hem staat te wachten. Zij is in mijn ogen echt de aller, aller, aller knapste vrouw op de wereld. Haar gouden manen (als het geverfd is: super keus!), haar engelengezicht, haar duivelse lichaam… en dan die ondeugende houding, ja! Hoe graag ik me ook als een echte heer opstel richting vrouwen, zij is die ene waar al m’n gezonde verstand het compleet verliest van mijn mannelijke hondsdolheid.

Beach & drinks

A photo posted by Rose Bertram (@rose_bertram) on

Sander

Winnaar: Margot Robbie
Ik zou mijn linkervoet nog verkopen om met haar te kunnen… je snapt het wel. Al zou ik elke vezel in mijn lichaam (dus inclusief de linkervoet) nodig hebben om het hoofd van deze vrouw op hol te kunnen brengen. De reden dat ik The Legend of Tarzan nog bijna als favo film zou verkiezen, terwijl dat gewoon een bout film was. Simpelweg verliefd op haar. Die ogen, dat lichaam, dát accent… oké, ik stop al.

Runner up: Gigi Hadid
Ik kies net als Leroy voor Gigi Hadid. Deze leeftijdsgenoot doet mij elke dag weer balen dat mijn moeder ook niet een echte real housewife in Beverly Hills is. Wat had ik graag met haar in de klas willen zitten. Samen gymmen, haar laten afkijken bij geschiedenis, in dezelfde privébus naar school. Ze is bloedmooi en dikke plus: ze spreekt Nederlands! Iets waar ik met mijn gebrekkige Engels alleen maar om kan juichen.

yesterday 🌞🌵

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

24-12-2016 - Leroy van den Berg