Pim Jansen
Pim Jansen Life 1 april 2019

Hertog Jan komt met deze prachtige hand geïllustreerde posters, en zo haal je ze in huis

Over bier raak je, als het goed is, niet uitgepraat. Gelukkig maar, want de Nederlandse biercultuur zit flink in de lift. Tal van bijzondere biersoorten zien de laatste jaren het levenslicht waarbij de speciale aandacht uitgaat naar de brouwers van Hertog Jan. De brouwer uit Arcen is met recht trots op haar geschiedenis en viert dat met de uitgave van een unieke serie met de hand geïllustreerde posters. De ontwerpen van het duo Zender & Chaos in samenwerking met The Valley, zijn niet alleen mooi, maar ook bijzonder leerzaam. Alle reden dus om te genieten van een prima glas bier terwijl je er ook nog iets van opsteekt.

Wat Hertog Jan betreft is bier meer dan een product. Het is de combinatie van vakmanschap, kennis en liefde die samenkomt in het glas van de bierliefhebber. Educatie is dan ook een logisch gevolg van de liefde voor het vak. Waar het hart vol van is, loopt de mond immers van over.

Al genietend meer leren over bier

Het is dan ook niet de eerste keer dat de brouwer haar kennis graag deelt met de liefhebber. Zo bracht de brouwer vorig jaar nog een aantal documentaires uit over bierstijlen, een traditie die met de uitgave van een serie unieke posters een vervolg krijgt. Met de nu uitgegeven posters draagt Hertog Jan zijn steentje bij aan het vergroten van de kennis over bier. De rijke details en prachtige illustraties spreken tot de verbeelding en laten duidelijk de liefde voor het ambacht zien. Voor Hertog Jan is het een unieke manier om de unieke positie die de brouwer heeft verworven extra te benadrukken.

Twee unieke posters over Hertog Jan bier

Om de serie posters in bezit te krijgen, hoef je als bierliefhebber niks bijzonders te doen. De posters krijg je namelijk gratis bij aankoop van een krat Hertog Jan Pilsner. Er zijn twee verschillende posters beschikbaar. Op de eerste poster wordt het hele brouwproces aan de hand van verschillende illustraties uitgelegd. De tweede poster geeft een indruk van de verschillende biersoorten, van ondergistend bier tot stouts en abdijbieren.

Kwalitatief hoogwaardig art prints

De ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor het creatieve proces hebben zich vooral laten inspireren door de ‘60 en ‘70. Door gebruik te maken van verschillende technieken zijn rijk gedetailleerde en kwalitatief hoogwaardig art prints ontstaan. Een must-have voor iedereen die kan genieten van een eerlijk product. De posters zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten zoals Albert Heijn, Makro, Jumbo, Dirk, Plus, Sligro en Dekamarkt.

Heb je de (bier)smaak te pakken? Klik dan hier voor het nieuwste speciaalbier van Hertog Jan.

Fonk Online

Reageer op artikel:
Hertog Jan komt met deze prachtige hand geïllustreerde posters, en zo haal je ze in huis
Sluiten