Henry Cavill vergelijkt Netflix-hit The Witcher met Batman en Superman

Naar verluidt keert Henry Cavill niet terug als Superman, en heeft Warner Bros. zelfs al een vervanger op het oog. Toch vergelijkt de acteur zijn aankomende debuut als Geralt op Netflix in The Witcher met de twee grootste superhelden van DC.

Batman + Superman = The Witcher?

Batman en Superman dus. The Witcher is een nieuwe Netflix show die zich volgens de eerste reviews kan meten met Game of Thrones. Sterker nog, volgens sommige journalisten zien de gevechten uit Game of Thrones er in vergelijking belabberd uit. Op 20 december gaan we ontdekken of ze gelijk hebben.

Dan staat het volledige eerste seizoen op de streamingdienst. In de tussentijd is Henry Cavill druk bezig om overal de serie te promoten. Al is de hype nu al enorm, mede dankzij de immens populaire gamereeks en boeken waarop The Witcher is gebaseerd. Sterker nog, Netflix heeft al een tweede seizoen besteld.

In een interview met @KevinMcCarthyTV maakt Cavill de vergelijking met Batman en Superman:

“Er zijn een aantal sterke overeenkomsten … Geralt of Rivia is bijna een mix van Superman en Batman,” begint Cavill. “Hij is groter, sterker, sneller dan de gemiddelde persoon, maar hij is ook uitzonderlijk goed in speurwerk. Hij was een wees en verlaten, en hij is opgegroeid in een ongelooflijk zware omgeving en uitzonderlijk hard getraind. En dus als je die twee personages zou nemen en ze samen zou voegen, en je zet ze vervolgens in een fantasie / middeleeuwse setting, dan krijg je waarschijnlijk iemand als Geralt of Rivia. ‘

20 december op Netflix

Vervolgent legde de Superman-acteur uit dat Geralt aan de buitenkant meer de persoonlijkheid van Batman heeft, maar van binnen eerder Superman is. Al met al maken dat soort vergelijkingen ons alleen maar meer hyped voor The Witcher. Op naar 20 december!

Check in de tussentijd ons lijstje met 8 overeenkomsten tussen Game of Thrones en The Witcher. Of lees hoe Henry Cavill bijna in plaats van Daniel Craig de rol van James Bond veroverde

Reageer op artikel:
Henry Cavill vergelijkt Netflix-hit The Witcher met Batman en Superman
Sluiten