Vond je Deadpool briljant? Ga dan heel snel de nieuwe Hellboy trailer checken

Dat superhelden, grove humor en keiharde actie perfect samengaan, is inmiddels wel bewezen door Deadpool. Helaas staat er nog geen derde deel in de planning voor de Marvel anti-held, maar wees niet getreurd. Deze leegte gaat volgend jaar namelijk opgevuld worden door Hellboy. Dit demonische comic book karakter is al een tijdje van het witte doek verdwenen, maar gaat in 2019 zijn glorieuze comeback beleven.

De laatste keer dat demonische held in de bioscoop te zien was, is alweer tien jaar geleden. Toen verscheen het door Guillermo del Toro geregisseerde Hellboy II: The Golden Army. Dit was de opvolger van de eerste film die in 2004 verscheen. Zoals de naam al doet vermoeden draaien beide films om Hellboy. Een karakter uit de gelijknamige stripboekenreeks van Dark Horse Comics.

Aanrader voor fans van Deadpool

Zoals je al gezien hebt is Hellboy niet volledig menselijk. Hij is een half-demon die door Nazi-occultisten naar de aarde werd gehaald. Dit gebeurde aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Tijdens het ritueel konden de geallieerden ingrijpen en namen de toen nog jonge half-demon mee. Hij groeide vervolgens op in Amerika. Hier sloot hij zich aan bij de Amerikaanse overheid om te laten zien dat demonen niet per se kwaadaardig zijn.

Hellboy (2019 Movie) Official Trailer “Smash Things” – David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane

Hellboy – In theaters April 12, 2019. Starring David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, and Sasha Lane. Subscribe to the LIONSGATE YouTube Channel for the latest movie trailers, clips, and more: http://lions.gt/youtubesubscribe #Hellboy http://www.Hellboy.movie https://www.facebook.com/hellboymovie https://twitter.com/HellboyMovie https://www.instagram.com/hellboymovie/ Based on the graphic novels by Mike Mignola, Hellboy, caught between the worlds of the supernatural and human, battles an ancient sorceress bent on revenge.

In de reboot zien we hoe Hellboy zijn best doet om een goed mens te zijn. Dat gaat gepaard met heel veel keiharde actie en een flinke bak humor. De vergelijking met Deadpool is dan snel gemaakt en dat is zeker geen slecht iets. Het grootste verschil met de films van tien jaar geleden, is de hoofdrolspeler. Ron Perlman mocht twee keer opdraven om de half-demon te spelen, maar is nu vervangen door David Harbour (Stranger things).

Hellboy in de bioscoop

De “nieuwe” Hellboy moet het opnemen tegen Nimue the Blood Queen en zij wordt gespeeld door de altijd beeldschone Milla Jovovich. Verder zien we ook Ian McShane, Daniel Dae Kim en Sasha Lane voorbijkomen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een hele vermakelijke film. Hellboy verschijnt op 12 april in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Vond je Deadpool briljant? Ga dan heel snel de nieuwe Hellboy trailer checken
Sluiten