We hebben vrijkaarten en meer voor de film Us!

Voor een beetje enge game kun je ons altijd wakker maken. De laatste tijd zijn er op het gebied van de horrorfilm gelukkig heel wat toffe films verschenen, nadat we daarvoor een periode hadden van slappe vervolgen. Neem bijvoorbeeld de film Get Out, welke genomineerd was voor een Oscar. Deze film is geschreven door Jordan Peele. De beste man wist de prijs voor de beste film niet in de wacht te slepen, maar pakte wel een individuele Oscar in de categorie Beste Originele Scenario. Zijn nieuwe film is Us. En van die game kunnen we een aantal toffe prijen weggeven.

Over Us

De film Us begint onschuldig. We maken kennis met de familie Wilson, die wil gaan genieten van een vakantie in Santa Cruz, Californië. Daar brengen ze tijd door met de familie Tyler, waar ze al lange tijd vrienden mee zijn. De ellende begint wanneer het jongste lid van de familie, Jason, tijdens een dag aan het strand wegloopt. Zijn moeder Adelaide schrikt hier enorm van en wanneer ze hem terugvindt, wil ze haar familie beschermen.

Us

Dat blijkt ook nodig wanneer later op die avond vier vreemde figuren bij hun huis aankomen. Het enge daaraan is dat die personen precies lijken op de familieleden van de familie Wilson, maar dan met enge uitingen. Op dat moment begint de nachtmerrie. Om alvast in de sfeer te komen, hebben we hieronder de trailer van de film.

Us – HD trailer – UPInl

Us draait vanaf 21 maart in de bioscoop. We are our own worst enemy. De nieuwe thriller van Jordan Peele, Oscarwinnaar en regisseur van Get Out. #USFilmNL #WatchYourself

Lijkt deze film je iets? Dan hebben we een viertal prijzenpakketten in de aanbieding. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film. Daarnaast hebben we een rode jas, waarmee je lijkt op de personages uit de film. En ook nog een powerbank om je telefoon mee op te laden.

Us

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op deze prijzen. Laat daarnaast ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen gelijk kunnen opsturen. Us draait vanaf 21 maart in de bioscoop.

Us
Reageer op artikel:
We hebben vrijkaarten en meer voor de film Us!
Sluiten