HBO deelt trailer Westworld 3, met Aaron Paul in de hoofdrol

Terwijl jij nog in de ban was van de grote finale van Game of Thrones, deelde HBO tussen neus en lippen door de trailer van Westworld 3, met daarin een hoofdrol voor nieuwkomer Aaron Paul. En ja, seizoen 3 van de sciencefiction-serie belooft weer subliem te worden.

Aaron Paul in trailer Westworld 3

Het eerste wat opvalt, daar kun je niet omheen, is de verschijning van acteur Aaron Paul. Die ken je natuurlijk als Jesse Pinkman uit Breaking Bad, de serie waarin hij als junk iedereen bitch noemde. Nu is Aaron Paul te zien als een wat normaler mens. Of als een robot natuurlijk, dat weet je nooit in Westworld. Bekijk hieronder de HBO-trailer van Westworld seizoen 3, waar de robots definitief een plek in lijken te nemen in de mensenwereld.

WESTWORLD Season 3 Official Trailer (2019) Aaron Paul, Sci-Fi TV Series HD

WESTWORLD Season 3 Official Trailer (2019) Aaron Paul, Sci-Fi TV Series HD © 2019 – HBO Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Zoals gezegd draait de complete trailer rond Aaron Paul, een sleutelfiguur in Westworld 3. Duidelijk wordt dat het gecreëerde Wilde Westen verlaten is en in seizoen 3 wordt omgeruild voor een futuristische stad vol robots en mensen die niet van elkaar te onderscheiden zijn. Verder zagen we niet veel bekende gezichten uit seizoen 1 en seizoen 2 in de trailer, wat het tot een mysterieus geheel maakt. Aaron Paul werd in 2018 gecast door scenarioschrijvers Jonathan Nolan en Lisa Joy.

Van attractiepark tot hel

De eerste twee seizoenen van Westworld spelen zich voornamelijk af in het futuristische themapark Westworld, dat volledig wordt bevolkt door niet van mensen te onderscheiden robots, die ‘hosts’ worden genoemd. Het park heeft het thema western, als bezoeker krijg je de mogelijkheid om op hyperrealistische manier te ervaren hoe het leven er in het Wilde Westen uitzag. De gasten kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de inwoners. Seks, moord, sommige bezoekers belanden in de krochten van hun ziel. Het park kent ongeveer tweeduizend verschillende kunstmatig intelligente robots, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen. Je voelt vast al aan dat sommige robots wel héél intelligent zijn geworden door de jaren heen. Meer verklappen we niet. De combinatie van western en sciencefiction maakt de HBO-serie uniek en briljant, om over de plot twists en constante spanning maar te zwijgen.

Westworld seizoen 3 verschijnt in 2020 op HBO. Check ook dit record van Game of Thrones, waar HBO dan weer niet zo blij mee is.

Reageer op artikel:
HBO deelt trailer Westworld 3, met Aaron Paul in de hoofdrol
Sluiten