Mini-serie ‘The Hateful Eight’ van Quentin Tarantino komt naar Netflix

Voor veel filmliefhebbers staat er één regisseur pontificaal bovenaan: Quentin Tarantino. Het enthousiasme was dan ook groot onder Netflix-fans toen in maart de aankondiging kwam dat de streamingdienst een uitgebreide versie van The Hateful Eight beschikbaar zou maken in april. Waar de fans hadden gedacht dat het een verlengde film zou zijn, bleek de verrassing nog groter: het is een miniserie geworden van vier afleveringen, elk met een lengte van 50 minuten. Voor de liefhebbers van de gewone versie van de film: ook deze is nog steeds te streamen op Netflix.

Mini-serie The Hateful Eight naar Netflix

De eerste drie afleveringen komen overeen met de gelijknamige titels in de originele film van Quentin Tarantino. Het tweede hoofdstuk van de film, ‘Son of a Gun’, is opgenomen tijdens de eerste aflevering van de verlengde cut. De laatste episode, ‘Last Chapter’, omvat de laatste twee hoofdstukken: ‘The Four Passengers’ en ‘Black Man, White Hell’.

Dit zijn de vier afleveringen van The Hateful Eight: Extended Edition.

  • “Last Stage to Red Rock” (50 minuten)
  • “Minnie’s Haberdashery” (51 minuten)
  • “Domergue’s Got A Secret” (53 minuten)
  • “The Last Hoofdstuk “(56 minuten)

Quentin Tarantino-film gooit er 42 minuten bij op

The Hateful Eight werd in december 2015 in de bioscopen voor het eerst vertoond en leverde gemengde reacties op. Met een totale opbrengst van maar 156 miljoen dollar ten opzichte van een productiebudget van 50 miljoen dollar, bleek de film geen kassucces te zijn.

The Hateful Eight Official Teaser Trailer #1 (2015) – Samuel L. Jackson Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Hateful Eight Official Teaser Trailer #1 (2015) – Samuel L. Jackson Movie HD In post-Civil War Wyoming, bounty hunters try to find shelter during a blizzard but get involved in a plot of betrayal and deception.

De western was wel goed voor enkele aansprekende awards. Zo ontving Ennio Morricone voor zijn muziek een Oscar in de categorie ‘Best Original Score’, terwijl Robert Richardson en Jennifer Jason Leigh werden genomineerd voor ‘Best Cinematography’ en ‘Best Supporting Actress’. De originele versie van Quentin Tarantino heeft een lengte van 168 minuten, de nieuwe mini-serie van vier afleveringen duurt in totaal 210 minuten.

Once Upon a Time in Hollywood

The Hateful Eight was de laatste film van die Quentin Tarantino regisseerde, maar de filmmaker keert dit jaar terug naar het witte doek met de release van Once Upon a Time in Hollywood. Deze film wordt momenteel in afgewerkt en zal volgende maand tijdens het filmfestival van Cannes zijn première beleven. Voor Once Upon a Time in Hollywood heeft de regisseur opnieuw Leonardo DiCaprio (Django Unchained) en Brad Pitt (Inglourious Basterds) weten te strikken.

Reageer op artikel:
Mini-serie ‘The Hateful Eight’ van Quentin Tarantino komt naar Netflix
Sluiten