Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Draco-acteur Tom Felton werkt aan Harry Potter-reünie

Dit jaar viert de allereerste Harry Potter-film zijn negentiende verjaardag. Op 14 november, om precies te zijn. Met een ambitieuze game en naar verluidt meerdere series in ontwikkeling is de franchise allesbehalve verleden tijd. Hoog tijd voor een reünie van de filmcast, aldus Tom Felton.

Tom Felton speelde in de films de nog altijd zeer populaire Draco Malfoy. De Slytherin-tovenaar die Harry Potter regelmatig flink het leven zuur maakte. Toch speelt Draco een veel kleinere rol in de films dan hoe jij je hoogstwaarschijnlijk de films herinnert. Daar kwam half Twitter onlangs nog achter, zoals je hier kunt lezen.

Harry Potter-reünie

De laatste Harry Potter-film kwam in 2011 uit, maar Tom Felton zelf is echter nog altijd flink met de franchise bezig. Hij sprak zelfs onlangs al zijn wens uit om over twintig jaar in een ‘onvermijdelijke reboot’ Lucius te spelen, de vader van Malfoy.

Voorlopig moeten we het nog met de ‘oude’ films doen. Er is immers een jubileum om te vieren! Felton wil de negentiende verjaardag van de filmfranchise niet onopgemerkt voorbij laten gaan en is druk bezig met een reünie. Dat heeft de acteur tegenover ET Online onthuld.

Hij beschrijft hoe hij nog altijd in contact is gebleven met de andere castleden via WhatsApp. Felton heeft zelfs onlangs nog gegolfd met de Weasley-broers, James en Oliver Phelps.

Digitaal feest

“Ik zag laatst de Weasley-tweeling. We gingen golfen. We chatten altijd met de cast op WhatsApp en houden contact. Het was leuk, want het is negentiende verjaardag op 14 november, dus ik ben van plan een soort digitaal feest te vieren … Ik probeer alle oudjes weer bij elkaar te krijgen om dat jubileum echt te vieren. ”

Het blijft ietwat vreemd dat men niet 2021 kiest voor een reünie, want dan is er pas echt een indrukwekkend jubileum te vieren. Maar goed, in het belabberde filmjaar dat 2020 heet grijpen fans waarschijnlijk alles aan. Hoe de digitale reünie eruit gaat zien en wie mee doet blijft voorlopig nog een mysterie. Hopelijk onthult Felton snel meer!

🕷Check: ‘Plan voor epische Harry Potter-serie over Perkamentus gelekt’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ET Online

Reageer op artikel:
Draco-acteur Tom Felton werkt aan Harry Potter-reünie
Sluiten